BESTE RENE

IN 1999 KOCHT IK BIJ U MIJN EERSTE ROTTWEILER DIE NOEMDE TUBBIE ER STAAT NOG ZELF STEEDS EEN FOTO
VAN HAAR OP JE SITE OP DE VOORPAGINA VAN ROTTWEILER. VEEL DANK VOOR DEZE WAARBIJ OOK NOG EEN TEKST BIJ GASTENBOEK. HET WAS EEN SUPER HOND OM VAN TE DROMEN EN NIET VERVANGBAAR IN MIJN HART.
NA HAAR OVERLIJDEN KOCHT IK BIJ JE EEN ANDERE ROTTWEILER GEBOREN OP 26/12/2007
EEN PUPIE VAN JE SHIRA. HET ERSTE JAAR WAS HET ZEER MOEILIJK MET HAAR, ZOALS VOEDING STEKLEN, ALLES VERBIJTEN
ZOALS 2 AUTOS, 2 LEDEREN ZITBANKEN, 10 TAL TV AFSTAND BEDIENINGEN, X AANTAL GSM SALONTAFEL ENZ … HAHA
NOCHTANS ZE ALLES HAD WAT ZE MOEST HEBBEN MAAR DEZE WAS ENKEL OM AANDACHT TE TREKKEN EN DAT ZE VOELDE DAT IK NOG VERDRIET HAD VAN TUBBIE. ( TOT IK OP EEN DAG BELDE … RENE IK WIL DAT JE DEZE HOND MIRRA TERUG NEEMT ZIJ IK.
JE ZIJ GEEN PROBLEEM) WONDER …. ZE HAD HET GEVOELD !!! EN SINDSDIEN HEEFT ZE NIETS MEER STUK GEBETEN EN IS ZE RUSTIGER GEWORDEN.  HET IS EEN SCHATJE VAN EEN HOND GEWORDEN. LIEF / LUISTERT ZEER GOED / PROPER / KINDERVRIENDELIJK / DOET ME SOMS LACHEN / ZEER BESCHERMEND VOOR ZIJN BAASJE /  ZEER SOCIAAL, IS DE VRIEND VAN IEDEREEN ENZ ..
ZELFS HEBBEN SOMMIGE MENSEN SCHRIK VAN ROTTWEILERS OF ANDERE GROTE HONDEN EENS ZE MET MIRRA KENNIS GEMAAKT HEBBEN IS HUN SCHRIK OVER OMDAT ZE ZO LIEF EN SOCIAAL IS.
MIRRA IS HET KIND IN HUIS ZOALS MET TUBBIE VROEGER. ZE IS GELUKKIG ZE HEEFT EEN GROOT HUIS KAN VEEL WANDELEN IN DE GROTE TUIN, ZE ZWEMT GRAAG IN ONS ZWEMBAD OF IN DE VIJVER, EET GEZOND, HEEFT HAAR EIGEN BED EN ZETEL … HAHA TJA EEN KIND. GAAT OVERAL MEE WE HEBBEN ER NOOIT LAST VAN GAAT OOK MEE OP WEEKENDS NAAR DE ARDENNEN OF AAN ZEE.
ALE BESTE RENE IK WOU JE JUIST MAAR MET DEZE JE TERUG BEDANKEN VOOR DEZE GOEDE AANKOOP. (HEB JE ZELF AL KLANTEN DOORGESTUURD EN ZAL DEZE NOG DOEN IN DE TOEKOMST) ZAL JE HIERBIJ OOK ENKELE FOTO DOORSTUREN VAN KLEIN NAAR GROOT VAN ONS MIRRA. RENE DOE ZO VERDER EN DIKKE PROFICIAT.
BESTE MENSEN : EEN HOND HEB JE MAAR EVEN IN JE LEVEN … VOOR DE HOND BEN JE ZIJN GANSE LEVEN.
DUS MAAK ER HET BESTE VAN VOOR U EN VOOR DE HOND.

GROETJES PASCAL