Goedemiddag allemaal,
Mijn naam is Teddy en ik ben een choco bruin labrador teefje. Ik ben geboren op 13 januari 2021 dus ik ben nu 12 weekjes oud. Zoals mijn halfzusje Rosie vorig jaar al aankondigde ben ik op 10 maart van dit jaar bij haar komen wonen. Rosie en ik hebben de zelfde papa! Ik word daarom uiteraard net zo mooi als zij!
Vanwege Corona konden mijn nieuwe papa en mama niet iedere week komen kijken voordat ik mee naar Rosie mocht, maar Rene hield hen meerdere keren per week op de hoogte met foto’s en filmpjes van mij en mijn broertje en zusjes. Ze hebben daarom nauwelijks iets gemist.
Ik heb het nu reuze naar mijn zin, ben voor niets of niemand bang en trotseer mijn grote zus tijdens het spelen, wat er soms best wild aan toegaat. Ik ben altijd vrolijk, ik eet mijn brokken van De Meerhof heel goed, en zie er al beeldschoon uit toch? Ik ga ook iedere week naar school! Sjonge dat vind ik echt super tof en ik ben de beste van de klas volgens de juf! Ik ga nog heel veel plezier hebben samen met mijn grote zus!
Rene en Magda, heel erg bedankt voor deze twee prachtige en lieve pups en voor de goede zorgen voordat Rosie en Teddy mee naar Nederland mochten!