Ik ben absoluut enthousiast om mijn ervaringen met Familiekennel Meerhof en de geweldige uitbaters, René en Magda, te delen! Mijn twee labradors zijn afkomstig van deze kennel, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben over mijn hele ervaring met hen.

Allereerst was de informatie die ik van René en Magda kreeg van onschatbare waarde. Ze waren ongelooflijk deskundig en toegewijd om ervoor te zorgen dat ik goed geïnformeerd was over de labradors die ik overwoog te adopteren. Ze beantwoordden al mijn vragen met geduld en zorg, wat me het vertrouwen gaf dat ik de juiste beslissing nam.

Wat me vooral aansprak, was de voortdurende opvolging die ik ontving, zowel voor als na de adoptie van mijn labradors. Ze staan altijd klaar om mij te ondersteunen met eventuele vragen of zorgen die ik heb/had.

Ik waardeer ook het feit dat ik op elk moment welkom was voor een bezoek aan de kennel. Het gaf me gemoedsrust om te zien waar mijn labradors waren opgegroeid en om te zien hoe goed ze werden verzorgd. René en Magda hebben duidelijk een passie voor wat ze doen, en hun toewijding aan het welzijn van hun honden is duidelijk zichtbaar.

Al met al kan ik Familiekennel Meerhof van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en toegewijde kennel voor hun geliefde huisdieren. René en Magda zijn fantastische uitbaters die niet alleen hoogwaardige honden leveren, maar ook een uitstekende klantenservice bieden. Mijn ervaring met hen was onvergetelijk, en ik kan niet genoeg lof geven voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Dankzij hen heb ik twee geweldige labradors in mijn leven, en ik zal hen altijd dankbaar zijn voor hun steun en zorg.

Els