12 jaar geleden kochten wij bij vrienden een 4 maand oud rottweiler teefje dat ze bij U gekocht hadden maar zelf niet baas konden.

Een dochter van Rebel, geboren op 27 oktober 1995.

Gisteren, 16 mei 2008, na een leven van bijna 13 jaar hebben we ze moeten laten inslapen. Ons Luna was helemaal op, ze kon niet meer rechtkomen en ze at al enkele dagen niet meer.

Ons Luna was een schat van een hond die ons enkel plezier heeft gebracht. Ze was de vriend van iedereen, en was sociaal in de omgang met andere dieren, honden, katten, …

Ze was meer dan 12 jaar bij ons en was een echt deel van de familie geworden. Nu is er alleen maar leegte, geen Luna om over haar kop te strelen, geen Luna die komt bedelen voor de restjes kaas, geen Luna die in de tuin tussen de lavendel ligt, … er is niets meer.

Soms vroegen we ons af hoe het mogelijk was dat je zo “een opgevulde pelsen frak “zo graag kon zien en er zoveel vriendschap van kon terug krijgen.

Tijd heelt alle wonden, en we gaan zeker een nieuwe hond nemen, maar een Luna vinden we nooit meer.

Ons Luna heeft een mooi leven gehad en heeft op het einde niet moeten leiden, we houden ons sterk dat we steeds goede baasjes voor haar geweest zijn en dat we op het einde de juiste beslissing voor haar genomen hebben.

Maar dat maakt het verdriet niet minder.

Ik voeg hierbij nog een foto die we een tweetal jaren geleden van haar maakten, al een oude dame, maar nog heel mooi en fris.

Ik wil jullie nog danken voor het kweken van zulke mooie en lieve Rottweilers en hoop dat jullie nog vele mensen gelukkig maken met zulke gezonde, mooie en evenwichtige honden zoals ons Luna er een was.

Met vriendelijke groeten

Anita & Micky