Halloo,

Kennen jullie mij nog?? Ik kwam in de zomer van 2018 terecht in het verre west Vlaanderen.

Ik word dit jaar dus 3 jaar. Ik ben een volgroeide mooie dame geworden hoor. Waken??? Dat laat ik aan andere over, want moet je een geheimpje weten? Ik ben van heeeel dingen bang, zelfs van men eigen schaduw 😂

Ik denk dat je wel trots op me zult zijn. Ik ben de liefste knuffelbeer van men mensenbroertje, ik doe hem geen vlieg kwaad. Wanneer hij ziek is moet ik zelfs voor hem zorgen, hihi. Wandelen ? Dat doe ik het liefst naast men baas en vrouwtje zonder leiband wel want zo’n leiband is voor niks nodig. Eenmaal buiten ons huis ontpop ik mezelf als roedelleider. Ik moet in de gaten houden of men baasjes nog mee zijn en of Jayden niet te ver van ons weg wandelt. Ga je mee?? Dat klinkt als muziek in mijn oren en hoef je geen 2 keer te herhalen.

Ik ben heel achterdochtig naar mensen die ik niet ken en word niet graag geaaid of benaderd door mensen die ik niet ken. En raar maar waar maar voor kleine kinderen buiten mijn gezin daar heb ik het niet zo voor. Mijn eigen mensenkind thuis zie ik dolgraag, en doe ik geen vlieg kwaad naar. Maar andere kinderen wil ik uit men buurt.

Ik stuur je enkele foto’s zodat je me eens kan bewonderen.

Kan je me even vertellen hoe men broers en zussen het doen?

Liefs Kyra 🐾🐾