In het begin dat ik bij mijn vrouwtje was, heb ik haar heel erg op de proef gesteld. Ze had nog veel verdriet over haar Jack Russelltjes die op korte tijd overleden waren. Ik speelde de baas thuis en beet van alles kapot en was nooit tevreden met haar liefde voor mij. Ik heb haar uitgedaagd tot ze mij kon laten zien wie eigenlijk de alfa in onze roedel was. Het was heel hard voor haar. Maar, eind augustus waren mijn oogjes ontstoken en ze verzorgde mij heel goed. Toen ik nog probeerde de baas te spelen, reageerde ze hier heel duidelijk op: zij is mijn “baasje”. Ze is volledig ingebeagled. Nu ben ik heel blij met mijn thuis: we gaan 2x per dag wandelen en zijn zo’n 3 à 4u in de natuur. We gaan dan samen op zoek naar een speelkameraadje en soms hebben we geluk. Dan mag ik even los en mogen we in de put spelen met Ben, Tayo, Nola, Flynn, Bo. Als ik een spoor vind, ja, dan volg ik mijn neus. Een kat of een konijn, een fazant en weg ben ik dan. Als ik mijn spoor kwijt ben, merk ik dat ik ook mijn vrouwtje kwijt ben! Maar, gelukkig hoort ze mij janken en roept ze mijn naam en zo vinden we elkaar terug. In de regen ga ik niet graag wandelen, maar mijn vrouwtje heeft daar iets op gevonden: een regenvestje!! Dan moet ik wat “beagelen” en wil ik niet vooruit.

Ik krijg ook heel lekker eten met veel groenten en heerlijke pompoensoep!!

Mijn vrouwtje neemt graag foto’s van mij omdat ik zo’n mooie en lieve hond ben. En zo heb ik geleerd om ook eens een “selfie” te nemen. Ze doet ook aan internet bankieren en dat probeer ik dan ook eens als ze even de deur uit is. Dit lukt nog niet want ik heb nog geen bankkaart van haar gekregen. Misschien moet ik nog wat ouder zijn?

’s Avonds is het heerlijk om bij haar in de zetel te liggen en dan krijg ik allerhande kauwgerief zodat ik sterke en mooie tanden heb. Ze doet daar ergens in de living, in een holte, zo wat houten blokken en papier bij elkaar en opeens komt daar zo veel licht in, en dat geeft ook heel veel warmte. Ik durf er nog niet dichtbij te gaan, maar het is heerlijk gezellig op koude dagen.

Wij zijn onafscheidelijk geworden en daar ben ik blij om!

 

Toi toi,

 

Kito en mijn vrouwtje Christine