Mijn “kareltje” is anderhalf jaar geleden overleden op 15 jarige leeftijd . Ik heb hem bij jullie gekocht op 08/12/2008 . Hij was mijn 2e golden retriever en was echt een schat van een hond , luisterde tot in de perfectie (zelfs zonder spreken, enkel op mijn hand) . Tot nu toe heb ik geen nieuwe gewild , aangezien ik geen plaats vond om hem te huisvesten als ik afwezig ben . Maar dat probleem is opgelost (want mijn vriend zet ik nooit of te nimmer in
een kennel) . Kun je mij laten weten wanneer er ongeveer puppy’s beschikbaar zijn . Mijn voorkeur gaat uit naar een half blond (niet volledig wit, noch volledig ros) mannetje , hij mag een uitgesproken karakter hebben , samen werken is een plezier !
>Bij de vorige heeft men mij gevraagd of ik hem wilde afstaan om als blinde geleide hond te fungeren ….. maar een vriend sta je niet af !
Ik heb de foto’s nog die jullie mij destijds gaven van de ouders . De papa is een vol witte statige hond (met een kop waar ik van hou en die Kareltje ook had) De mama was eerder ligt blond .