9 jaar geleden heb ik een lief klein rottweilerbundeltje bij jullie gekocht,ik heb haar de naam Hera (koosnaampje : moushie moush) gegeven.
Op halloweenavond heb ik haar vredig moeten laten inslapen met alle mensen bij haar die van Hera hielden (Hera was enkele maanden geleden geopereerd aan een kankergezwel,de operatie was goed verlopen,maar is weer teruggekomen en er kon niets meer aan gedaan worden,het is heel snel gegaan en Heraatje heeft niet lang moeten lijden.
Hera was een ongeloofelijk lieve sociale hond en een echte beauty,overal waar ik kwam met haar werd ze geprezen om haar vriendelijk karakter en haar schoonheid.
Ze is zelf ook mama geworden van 10 pupjes die het allen overleefd hebben (1 van haar dochters hebben we nog) Hera was een heel bekwame en bezorgde mama die haar kleintjes niets tekort liet komen.
Haar afwezigheid is zwaar voor ons,we houden ons sterk aan het feit dat Heraatje een prachtleven heeft gehad dat vele hondjes spijtig genoeg nooit krijgen,ze is dit jaar nog mee naar Spanje geweest,Hera was een echte waterrat en plonstte graag in de zee.
Momenteel denken we nog niet aan een nieuwe hond,maar als we ooit terug een rottie willen komen we zeker naar jullie.
Ik ben zeer dankbaar en trots dat ik Hera’s ‘mammie’ mocht zijn,Hera blijft altijd in ons hart.
Bedankt voor de prachtige hond.

Jasmine Verheyleweghen