als bijlage vind je verschillende foto’s van onze Harley en zijn vriendjes. De laatste foto’s zijn gemaakt als hij vorige donderdag 6 maanden werd (20/11 en 22/11 en 24/11). De collagefoto is een evolutie van 8 weken tot 6 maanden.

 

Harley komt uit het nestje van 20 mei 2014 en wij hebben hem meegenomen toen hij 8 weken was. Hij voelde zich na 1 dagje al goed thuis (hij sliep de eerste weken bij ons op de kamer) en maakte kennis met Beamer, ons klein boomerke. Na zijn ontdekkingsreis begon hij al vlug te spelen met Beamer. Deze leerde hem dat bijten niet mag en pijn doet.

Op het droge eten had hij het zo niet en hij kwam niet bij in gewicht, dus gaven we na 2 weken  paardenbiefstuk. En ja hoor, dat was een schot in de roos. Dit in combinatie met droge brokjes en Harley begon bij te komen in gewicht en te groeien, oef.

Hij is nu 6 maanden en zoals je ziet een hele grote jongen, amai. Zijn vacht blinkt als een spiegel en hij is supersuperlief,  heel aktief en soms heeft hij wel eens kuren. ‘s avonds komt hij het liefst dicht tegen je aan liggen in de zetel, ja hoor daar heeft hij ook een plaatsje gevonden. Met tegenzin gaat hij naar zijn mand om te slapen want hij wil liever met ons mee naar de slaapkamer. Maar hij slaapt niet alleen hoor – onze Beamer ligt een mandje langs hem in de keuken.

Ravotten met Gypsy (ons meisje – ras fauve de bretagne, jachthond)  is zijn liefste bezigheid. Als de petekindjes op bezoek komen dan is het feest voor Harley, want die spelen de hele tijd met hem en durven hem al eens teveel hondenkoekjes te geven.

Als hij een jaar is, stuur ik je opnieuw wat foto’s. Volgens onze veearts gaat hij een hele grote prachtige rottweiler worden. Trouwens dat is hij nu al voor ons en belangrijkste van alles: hij is heel aanhankelijk, heel zachtaardig, een echte knuffelaar.

 

groetjes

cindy