Omdat onze beagle Darwin van 2 jaar wordt leuk het me leuk jullie even te mailen over hoe het gaat.
Darwin is een leuke beagle die nog altijd veel aandacht wil en krijgt. Hij heeft er inmiddels een nieuwe huisgenoot bij, onze zoon Eskil van 6 weken! Hij doet het hartstikke goed met z’n nieuwe roedellid, hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Hij trekt soms wel eens aandacht door spullen te pakken die hij niet mag, helaas gaat hij ook nog wel eens flink grommen als we het terug willen pakken (zo gegroeid), maar ruilen voor een koekje werkt gelukkig goed. We hebben nog steeds een bench staan waar hij tijdens ons eten in moet, maar hij gaat er zelf ook geregeld in liggen alsof het zijn mand is, een fijne plek voor hem.
We hebben hem laten castreren omdat hij wat veel bravour had bij de uitlaatservice, grote mond klein hartje want eigenlijk is hij van aard best een tikje angstig. Hij is in huis daardoor ook rustiger geworden.
We zouden hem ondanks zijn streken nooit meer willen missen, hij knuffelt en speelt nog altijd graag en hoort helemaal bij het gezin, hij gaat ook zo veel mogelijk overal mee naar toe, gezellig dus!

Vriendelijke groetjes Cees, Githe, Eskil en Darwin