Met veel pijn in on hart hebben wij 3 weken geleden ,21 juli helaas afscheid moeten nemen van onze Lieve Golden Retriever Nestor. Geboren op 1 maart 2001, pup uit nest van Barry en Bo.

 

Op 13 mei 2001, toen we Nestor ophaalde bij jullie begon ons grote geluk…

 

Vorig jaar nog  in augustus hebben we jullie een bezoek gebracht om met  Nestor nog is terug te keren  naar z’n roots.

 

Nestor werd een super lieve hond,  meer dan onze beste vriend.

Hij werd een volwaardig gezinslid voor ons, ging  alle vakanties en weekends, alle uitstapjes mee, ook naar vrienden –familiebezoeken  enz… overal was hij welkom en graag gezien.

 

Vorig jaar heeft de verhuurder van een vakantiewoning Nestor zelfs met plezier ontvangen ondanks “geen honden toegelaten “ vermeld. Hij verklaarde daarrond “moesten alle honden zo braaf zijn als Nestor…” een mooier compliment konden wij en vooral Nestor niet krijgen.

 

Kortom overal waar het kon ging hij mee, we konden elkaar niet missen…

Nestor was ieders vriend , zachtaardig , niet echt stoer, maar wel af en toe eens ondeugend.

Hem opvoeden was makkelijk en ging vanzelf , met jullie tips hadden wij een goede start en je voelde ook dat hij al erg gesocialiseerd opgevoed was door jullie. Vanaf dag één, geen enkel plasje in huis (ook dankzij jullie tips) en na 2 weken vroeg opstaan ging hij al zijn plasjes doen op de plaats die we achter in de tuin voor hem hadden bepaald.

Nestor deed het ook niet onaardig in de hondenschool, St Hubertusbrevet, Clubbrevet met hotelpas werd zonder problemen behaald.

In 2004 werd hij zelf een keertje clubkampioen in de D reeks voor niet wedstrijdspelers.

 

Nestor was dertien jaar lang erg actief, zijn dagelijkse wandeling “mee” was het allerbelangrijkste, hij liet er zelfs een lekker koekje voor liggen als het moest.

En s ’avonds  als wij in de zetel zaten voor tv kwam hij steevast bij ons alle 3 even langs om een knuffel te vragen en dan in slaap te vallen op zijn matje voor de haard…

 

Nestor is altijd gezond en erg slank geweest en iedereen keek er van op dat hij al dertien was…

Met dat gevoel hoopten wij met hem records te breken…

 

Helaas werd Nestor  begin Juli erg ziek en toen is alles heel snel gegaan.

2 weken later was hij er zo erg aan toe dat we niet anders meer konden…

Herstel of verbetering was onze lieve, actieve Nestor niet meer gegund , zodat enkel een waardig afscheid onafwendbaar was.

 

Hem te moeten missen is onwezenlijk moeilijk  voor ons.

Een stuk uit ons gezin is plots verdwenen…

Nu hebben we enkel de mooie, er zijn er geen slechte, herinneringen.

 

Tegen elkaar zeiden we vorige week nog : “moesten we kunnen kiezen tussen de lotto winnen of ons ‘nestje’ terugkrijgen dan was de keuze vlug gemaakt”

 

René en Magda, ongelofelijk bedankt dat jullie ons zo’n super lieve  “vriend van goud”  hebben kunnen afleveren destijds.

We besluiten dan ook graag met de gedachte  dat wij op 13 mei 2001 bij Familiekennel  Meerhof  ‘onze lotto’ hebben gewonnen….

 

 

Lieve groetjes,

 

Marc , Nancy&  Evelien

Fam Herremans

Uit Duffel.