Rottweiler

 • Dag Rene,

 
Hierbij stuur ik je een foto van Sem; hij is op 1 februari al 5 geworden en heeft de laatste jaren niets meer in brand gestoken !Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd. Emoji  Ik vind hem nog altijd leuker dan mijn vriendjes; hij ziet mij altijd graag, hij zaagt nooit, komt op tijd naar huis voor't eten, hij geeft mij altijd gelijk, knuffelt als de beste, komt metteen als ik roep en het leukste is wel dat ik geen seconde meer bang of ongerust ben sinds hij bij mij woont!
Bedankt Rene voor deze leuke en aangename beer/leeuw/schoothond!
 
Anouk & Sem
 • Hallo

ik wilde jullie even laten weten hoe het met Diesel gaat. Diesel hebben wij 8 november bij jullie meegenomen. Hij is nu 4 maanden en weegt 22 kilo .

Hij vindt het heerlijk om elke dag mee te gaan naar de dierenwinkel en alle klanten zijn helemaal weg van hem. Hij is heerlijk sociaal maar ook weer heerlijk eigenwijs.

We genieten elke dag steeds meer van hem. Hij was binnen een week zindelijk! En doet alles voor een Frolic snoepje. We gaan eerdaags wel op cursus. Hij en ik hebben dat allebei nodig.

We houden jullie nog op de hoogte hoe het verder met hem gaat en sturen tevens een foto erbij.

Groetjes,

Monique en Bram uit Den Haag

 • rachel rottweilerteef

Rachel, een trouwe vriendin   22 maart 2002 – 6 februari 2010

Op 18 mei 2002 haalden we haar bij jullie op, de kleinste pup uit het nest van papa Vito en mama (die naam ben ik kwijt) , een rottweiler-vrouwtje en zij kreeg van ons de naam Rachel.

Rachel ging samen met ons in Sprang-Capelle (NL) wonen.  Daar kreeg ze in de tuin haar eigen "huis", gebouwd door de baas, waar Rachel in eerste instantie nog niet helemaal gelukkig mee was als ze daarin moest, toch wende dit al snel en ging ze het als haar eigen plek beschouwen, beschutting tegen wind en regen en koelte in warme zomernachten. Maar natuurlijk had zij ook in huis haar eigen plek op het eveneens door de baas zelf gebouwde bed mét een heerlijk kussen erin! 

Rachel ging met haar vrouwtje naar de puppy-klas bij juffrouw Corianne!  Naar school betekende heerlijk rollen en ravotten met o.a. Bo en Willem.  Wat een feest was dat!  En na een paar maanden slaagde Rachel  met glans voor het Puppy-examen.  De cursus ‘gehoorzame hond" maakte zij niet af, spelen en alles doen wat juist niet moet was veel leuker en een gehoorzame hond was ze thuis toch al lang dus waarom zou ze? 

De enige die training nodig had was het vrouwtje, want voor mij was het mijn eerste hond; samen met Rachel heb ik mijn weg wel even moeten zoeken in het omgaan met een hond!  Leuke spelletjes doen , rondjes om het vrouwtje rennen en naar haar armen happen was een allerleukst spelletje waarmee vooral het vrouwtje de eerste tijd tot wanhoop gedreven werd. 

Thuis hadden we trucjes om haar van spullen af laten blijven,  maar de swiffer en de plantenspuit maakten slechts even indruk, ballonnen kon je voorzichtig opzij doen met je snuit, en mosterd en sambal, trucjes om de happerigheid af  te laten nemen werkten ook niet want was dat even heerlijk! 

Na al deze jonge honden kuren ontwikkelde Rachel zich tot een schat van een hond die nog geen vlieg kwaad deed, ze maakte vrienden en vriendinnen bijna overal waar ze kwam.

"Auto mee", "hondenbos", "Pim en Willy", "boodschappen doen" was een enorm feest.

Nooit zullen wij haar eerste loopsheid vergeten, die loopsheid waarvan wij nog niet "zeker" wisten of het inderdaad zo was, nou dat werd heel snel duidelijk toen we die zondag met mijn ouders naar het "hondenbos" gingen, nooit meer hebben we dat rondje zo snel gelopen, mijn vader die probeerde de andere honden van haar af te houden, en de baas maar met Rachel aan de lijn doorlopen om zo snel mogelijk weer terug bij de auto te zijn! 

Rachel had ook nog opvang- en/of vakantie-adresjes, in eerste instantie de Kwebmeute en later werd dat "boer Piet" .  Boer Piet betekende een schuine kop, en gehijg achter mij als de auto daar stopte, ze kon niet wachten om daar lekker te gaan rennen "ín de waai".

Na een aantal jaren heeft Rachel er een vriendin en huisgenote bij gekregen, Suzy. Samen vormden zij een geweldig span.  Suzy mocht alles, ze mocht Rachels mand in beslag nemen, tussen haar vier poten door lopen, Rachel vond het allemaal best, zolang ze maar van haar varkensoor afbleef.  Ondanks dat we twee honden hadden had het kopen van 2 botten geen enkel nut;   één bot bleef dan verwaarloosd ergens in een hoekje liggen want nee, Susy en Rachel moesten allebei dat ene bot en dan was het een kwestie van trucjes uithalen met elkaar om het bot weer in bezit te krijgen als de ander het had (bijv. even "zogenaamd buiten gaan blaffen, Rachel afgeleid en Suzy als een speer weer terug om het bot in beslag te nemen).

De jaren zijn snel gegaan, en we hebben ontzettend genoten van deze geweldig lieve hond, alleen helaas veel te kort!

Want in december 2009 ging Rachel plotseling slecht lopen; in eerste instantie werd aan een ontsteking gedacht.  De medicijnen die ze hiervoor kreeg hielpen echter niet want ze bleef slecht lopen.  Nieuw onderzoek wees uit dat er sprake was van een osteo sarcoom ,een ernstige vorm van botkanker. De prognose was slecht en ze zou nog enkele weken te leven hebben.  Rachel was echter nog vrolijk en speels en de dierenarts gaf pijnstillers met het advies het maar even "aan te kijken" zolang het goed bleef gaan.  Met deze pijnstillers en haar enthousiasme en vrolijkheid heeft ze het nog een hele tijd volgehouden. 

De eerste week van februari werd ze grommerig en leek de pijn toch niet meer te onderdrukken. Het was erg duidelijk dat de tijd was gekomen voor die ene moeilijke beslissing en moesten wij met veel verdriet afscheid nemen van onze lieve, trouwe vriendin.

Op 6 februari hebben wij haar in laten slapen

Wij missen onze "Grote Slik"!!

Fam. Waijenberg,

Sprang-Capelle        

 • hallo Rene

Ik heb net naar je nieuwe site gekeken en die is erg mooi ga er zeker vaker naar kijken
Ik stuur een aantal fotó's van onze jongens die bij jullie vandaan zijn gekomen. Eastwood is een reu geboren op 14-11-2003. Hogan is ook een reu geboren op 08-02-2005. Het zijn twee gezellige vriendelijke jongens die wij nog heel lang bij ons willen hebben.
Zijn er mensen die misschien een broertje of zusje van hebben en contact zouden willen om ervaringen te delen. Als we ooit aan een nieuwe hond toe zijn komen we zeker weer bij jullie

Groeten Brenda
Bergschenhoek
Nederland

 • hallo


 
Wij hebben bijna 4 jaar geleden, 2 Rottweiler pups bij jullie gehaald. Zany en Easton, geb 23-03-2006. ze zijn inmiddels volgroeit, en wegen bijna 40 kg.
Het zijn gigantische lieve honden. En spelen naar lust. via deze weg wilden we jullie nog even bedanken, en veel succes met jullie kennel.!
 
 
Groeten Fam Gerritsen uit nederland

 • hallo

  Bijgaand nog een recente foto van onze Kees. Dit teefje hebben wij bij jullie gekocht van een nest van 26 maart 2007. Voor ons een pracht van een hond, wij en de kinderen kunnen er alles mee, maar voor een ander geen allemans vriendje. Niet zo heel erg want ze moet de boel natuurlijk ook bewaken.   Groetjes. fam. Mertens uit Chaam Nederland

 • Hallo Rene

  Begin 2008 hebben we Rembo bij jullie opgehaald. Een heerlijke reu die over was gebleven uit zijn nest, geboren op 27 december 2007. Inmiddels al een flinke jongen die het prima kan vinden met zijn ouder maatje (teefje Poncho).   We komen zeker nog een keer bij jullie langs.   Gr, Meindert en Tessa

 • Hallo Rene

Een foto van Bas hier is hij 11 maanden oud.

Gr Theo

 • Hallo Rene

Hier een berichtje vanuit Hasselt. Op 10 januari hebben we onverwacht ons rottweilerpupje Zebb toch al mogen meenemen.
Ze was de eerste die de nest verliet.
 
Nu een dikke maand later wil ik jullie even laten weten dat het heel goed gaat met ons kleine meisje, die ondertussen al niet meer zo klein is.
Ze is goed gegroeid, en is een echt knuffel. Nu en dan komt het rottweilerkaraktertje wel even boven, maar daar kies je voor!
 
Ze gaat ondertussen al flink naar de hondenschool, en zit ondertussen al in de 2de pupyklas, het gaat snel dus.
Ook kan ze al flink voetjes geven, gaan zitten en liggen.
 
Sinds kort mag ze ook al alleen buiten rond lopen at ze super geweldig vind.
 
Kortom het is een echt schatje, en we zouden haar niet meer kunnen missen, en hopen nog vele jaren plezier met haar te kunnen hebben!
Bedankt voor het fokken van deze mooie en lieve pupjes.
 
 
Groetjes,
 
Lisa Boven, Tom & natuurlijk Zebb

 • Hallo lieve mensen


 
Wij hebben op 28 januari 2009 een rottweiler reutje opgehaal die geboren is op 5 dec 2008.
Het gaat heel goed met hem en hij heet duro (spreek uit als doero). Ik zou graag willen weten of
er mensen zijn die ook een rottweiler puppy hebben gekocht die geboren is op 5dec 2008. De broertjes
en zusjes van Duro. Wij zouden het erg leuk vinden om daar contact mee te krijgen en foto's uit te wisselen.
Via mijn email adres kunt u contact opnemen als u dat ook leuk lijkt  joyce_okkerse@hotmail.com
 
Met vriendelijke groet Joyce Okkerse en Duro

 • beste Meerhof


 
Hierbij enkele foto's van de Rottweiler uit het nest van 29 april 2008 (haar naam is uiteindelijk Queen geworden)
Ze is echt al groot maar zeer trouw aan het baasje!!
 
 
Groeten Chris de Jonge, baasje

 • Hoi Rene

Hoe gaat het daar, bij ons prima, we zijn nog steeds tevreden over onze rottweilers, falco demi en kwinta. Ik vindt het jammer dat ze nu een staart hebben de pupjes, anders had ik er weer een bij genomen.     groetjes peter scheers

 • hallo

Onze rothweiler Astor is nu al weer 11 maanden oud en hij is verschrikkelijk aanhankelijk en lief. Wat ons opvalt is dat ie steeds meer op Willow zijn moeder lijkt alleen hij groeit een stukje groter. Renee voor geen goud zouden we hem kunnen missen.Binnenkort komen we nog eens langs met onze knul
Tot binnenkort de groeten uit nederland

 • Hallo


 
even een berichtje uit Nederland. Afgelopen zaterdag hebbben we Max bij jullie gekocht. Hij was meteen al gewend, alleen gras vond hij nog erg raar. Onze ander hond Boomer moest ook nog even wennen aan zo'n klein ding. Nu spelen ze vaak met elkaar en het zal niet lang meer duren of Max zal de strijd winnen. Hij laat het speeltje nu al niet los en laat zich meters meeslepen door de andere. Gister hebben we Max en Boomer meegenomen naar het voetbalveld. Ook daar wou hij al meteen met andere honden spelen en zelfs een grote herder maakt hem niet bang. Vandaag likte hij zelfs de snuit van ons paard af! (die hij by the way ook pas voor het eerst zag) Ook waren we vandaag voor het eerst een stukje wezen wandelen. Op het begin vond hij het nog niet zo leuk, maar eenmaal opweg en met wat aanmoediging loopt hij zo met je mee. In de bijlage wat foto's van Max.
 
We hebben er erg veel plezier van!
 
Groetjes,
Familie Mooren

 • Hallo Rene

alles goed bij jullie in de kennel ? Ik heb ongeveer een twee tal jaar geleden een rottweiler pup gekocht . Ons Zora is nu bijna twee en is een echte schat . Ze is wel een echte werkhond . Er zit enorm veel energie en leergierigheid in haar . Een beetje hyperactief soms . Maar uiteindelijk een zeer zacht karakter . Zelfs met onze zeven maanden oude baby . Heb een fotootje bijgevoegd van Zora en Yuna . Zijn echt twee handen en vier poten op één buik .   Ik hoop dat je nog vele mooie jaren mag doorgaan met de kennel want , wij willen beide nog weer komen om een pup .   Vele groeten vanuit roeselare ,   Sonja .

 • Hallo Rene

  Toen ik onze rottweiler tex op 17 januari 2009 kwam halen had ik beloofd om iets te laten horen. Het gaat heel goed met onze tex. Hij weegt nu 30 kilo en loopt al braaf mee aan de lijn zonder te trekken. Hij kan de commando's lig , af , pootje en zit , al heel goed. En zoals je op de foto kan zien is hij echt dikke maatjes met de twee boomers en york ( die één weekje ouder is als tex) van mijn dochter. Ik hoop dat je het leuk vind om iets te horen en ik wens je veel succes met alle honden en puppies. Ik vind jou echt de beste fokker die ik ken en ik heb al veel reklame voor je gemaakt. Veel geluk voor  jou en de verdere familie! Hartelijke groeten van Emmy Tigchelaar uit Rotterdam. (Ik zou het leuk vinden als je dit in het gastenboek zou willen plaatsen).

 • Hallo Rene

Ook wij (mijn zoon en ik) willen graag een berichtje plaatsen in uw gastenboek.
Chica was een wereldhond, een zachtaardig karakter, een knuffeldier.
8 jaar en 4 maanden geleden hebben wij haar bij u gekocht, het was moeillijk kiezen uit
zoveel puppies, maar Chica kwam op mijn zoon afgelopen, zij moest het worden.
Zo,n ukkie mee in de auto naar Zoetermeer, de grote mensen wereld in.
 
We missen haar ontzettend, het huis is nu zo leeg.
Bedankt Chica (meisje) voor de mooie tijd samen met jou.
 
Janneke en Michael Kattenberg,
 
2716HG Zoetermeer Nederland

 • Hallo Rene

Even een berichtje uit hulst(NEDERLAND)met een melding over astor.  Het gaat zeer goed met hem en zoals je al weet kunnen we hem niet missen!

Inmiddels alweer 15 maanden het gaat ongeloofelijk snel en zowaar uitgegroeid tot een reusachtige brok van een rotweiler,een flinke mooie kop erop en de rest van zijn lichaamsdelen flink uit de kluiten gewassen!!!

Qua karakter kan hij onzettend dominant zijn, maar we laten merken en niet al te flauw!dat we boven hem staan want het puberaal gedrag het uitprobeer gedrag drukken we de kop in.

Ook heeft astor een tijdje bijtgedrag vertoont maar dat hebben we af geleerd door onze handen tot vuisten te maken en het in zijn bek zo te plaatsen met doorduwen zodat astor vanzelf achteruit ging en dat ging af en toe tot bloedens toe hoor!,maar van de hondeschool sloeber op de belgie de klinge moest dat zo en doorzetten. Dat hebben we gedaan en onze astor doet dit niet meer alleen nog maar maar likken. En verder  en wat we niet echt af geleerd krijgen,is als er een fiets voorbij komt wil hij in de wielen bijten en er achteraan,waardoor dit komt weten we niet maar als er een fiets voorbij rijd moeten we hem goed trekkend bij ons houden en corrigeren. En verder is onze astor ook aanhankelijk,knuffelig op zijn tijd en zijn roedel beschermt hij uitermate goed!!!,want wij zijn alles voor hem en dat laat hij goed merken.

Als we moeten werken dan vind hij absoluut niet fijn want dan is hij alleen,en astor is niet graag alleen. Meestal als astor merkt van ze gaan weg zonder mij, dan gaat hij balorig doen door de sleutels-schoenen-tassen pakken zodat wij gewoon nog niet weg kunnen,

Maar achter hem aan moeten voor onze spullen terug te pakken.(slim van astor toch!) En als we eenmaal weg zijn waakt astor op ons huis, en dat moeten we zeggen hij loopt vrij rond maar sloopt niks!!!Verder vind astor het ook heel fijn als we auto rijden,met hem naar de zee gaan en de bossen bezoeken.

Maar al met al we hebben een geweldige rotweiler!!!

 

 • Hallo Rene

  Alweer drie jaar geleden dat wij onze rotweiller bij jullie hebben gekocht. Zaterdag heeft hij zijn VZH gehaald en  nu trainen voor IPO 1 Lex vindt het pakwerk zo leuk om te doen   met vriendelijjke groet jolande en Lex

 • Hallo

  Ik ben Rambo en kom uit een nestje van jullie van 06.06.2004. Ik kwam uit een heel groot nest, waarvan er zelfs één broertje of zusje naar Denemarken ging gaan.
Zijn er nog broertjes en/of zusjes van mij? Dan zou het leuk zijn dat we er iets van hoorden en kijken of ze op mij lijken.
Ik ben uitgegroeid tot een hele mooie, grote hond. Met mij is verder alles ok, maar ik heb ook een beetje verdriet.
Over twee weken terug is mijn allerbeste vriend Kaya overleden. Kaya was een schotse collie die indertijd zelfs is meegekomen om mij uit te kiezen.
We hebben altijd als twee handen op één buik geleefd en nu ben ik een beetje verloren door zijn onverwachte heengaan.
Hierbij nog twee foto's van hoe ik nu uitzie!
Groetjes Rambo

 • Hallo René


 
Bij deze weer eens een update foto
van Queen, geboren op 29-04-2008!
 
Zoals je ziet is het een grote teef geworden,
ontdeugend en wild, terwijl ze ook graag van een dutje houdt!
 
Vriendelijke groeten 
 
Fam. de Jonge (Axel-Nederland)

 • Beste René

   Ik ben Hugaert Sonja . Wij hebben twee jaar geleden onze derde rottweiler pup bij U gehaald . Ons Zora is nu twee jaar voorbij en is nog steeds een grote speelvogel . Maar ook zeer wakend aan al wat haar gezin aan gaat . Maar toch super lief voor ons . Ik had je graag nog eens een fotootje opgestuurd van ons Zora . Wij wensen je nog veel succes met jullie kennel , en hopen dat jullie nog vele jaren dit prachtige werk mogen voort doen . Vele groeten vanuit Roeselare .

 • Hallo mensen van het Meerhof

Ongeveer een jaar geleden kwamen we bij jullie terecht voor de aankoop van een rottweiler teefje. Uit het nestje van 23/11/2008 hebben wij toen onze Zebb gekozen.
 
Zoals jullie op de foto's kunnen zien is ze een vrolijke meid geworden met toch wel wat karakter. Het gaat heel goed met haar, en ze geniet van elke dag. Vooral wanneer er sneeuw ligt. Aandacht krijgen en vragen vind ze geweldig en wandelen vind ze super.
 
Jullie horen het dus, ze is een echte schat!
Nu wou ik even vragen of jullie misschien nog contact hebben met de eigenaars van de broertjes of zusjes van haar?
Of misschien een foto hebben?
Het zou leuk zijn als we eens kunnen kijken hoe deze uitgegroeid zijn.
 
Zelf zijn we heel blij met ons lief Zebb'je, ze is  toch onze grootste schat!
 
 
Groetjes vanuit Stevoort,
 
Lisa Boven, Tom & Zebb

 • Hallo Rene


 
Allereerst wilde ik zeggen dat jullie site erg mooi is geworden!!!
Ik las in het gastenboek dat er toch een aantal mensen benieuwd zijn of er broertjes of zusjes zijn in Nederland, nou hier ben ik dus ook erg benieuwd naar en lijkt me leuk om in contact te komen met die mensen en hun honden te zien.
Ik zal even wat vertellen over onze Rottweiler, hij is geboren op 20 juni 2003, toen wij bij jullie kwamen hadden jullie alleen deze rottweiler reu nog zitten van 3 maanden oud(20 september 2003 hebben wij hem opgehaald) de rest van het nest was al weg, deze reu( nu genaamd Spike) was weer bij jullie terug gekomen omdat de relatie van die mensen op de klippen liep...wij waren ook gelijk verkocht toen we dat lieve koppie zagen. Het is een grote kroelkont en zit het liefst bij je op schoot en wil de hele dag geknuffeld worden.
Nu mijn vraag of jullie eventueel weten of er uit dat nest puppy's naar Nederland zijn gegaan en zo ja waar??? en zou ik eventueel een e-mail adres mogen???
Ik wacht met spanning op jullie reactie...
Ik voeg ook nog een foto toe van onze lieve Spike!!!

Als mensen dit bericht lezen mogen ze gerust een mailtje sturen aan Rene die het dan door geeft
 
Groetjes Karin Schippers  Nederland

 • Hallo Rene

 hier wat nieuws van onze Zino ....reu 3jaar 4maand 62kg Heb gezien dat je nog steeds Rottweilers kweekt ...en dat vind ik pas heel goed .Wij hebben bij u echt een droom van een HOND gekocht !!  Zoals je kan zien op de fotos super met alle kinderen (niet alleen met de onze),en ook heel waakzaam over onze kuikens (broedmachien,),tegenover de roofvogels. Met onze zino alles goed heb alleen last met hem als ik ga wandelen met de familie(alleen met hem geen probleem),  met de familie moeten we dat gaan doen waar ofwel veel volk is of Geen( is dan heel wantrouwig ) en dan nog niet over andere honden gesproken !Is HEEEL dominant tegenover andere honden .  Integendeel bij ons thuis (als ik thuis ben ) hebben we een tamme lieve gelabradoriseerde schat (We hebben op dat punt echt twee verschillende dieren in een ) Als ik niet thuis ben is hij nog steeds lief maar veel waakzamer . Als ik je gastenboek bekijk zie ik dat je honden nog steeds even mooi zijn zo .....dat was het zo een beetje .   Mvg  de familie Danckaert uit  Dilbeek Cindy,Kelvin,Andy onze Zino en ik(Yves)

 • HaloRené en familie

Via de mail stuur ik jullie een foto van de rottweiler die we bij jullie gekocht hebben . De rottweiler ( Shiva ) is geboren op 08 -05-03 Het gaat heel goed met haar en ze is een geweldige hond .We zouden haar voor géén goud kunnen missen. Bedankt vriendelijke groeten van fam. Purimahua uit zeeland

 • Beste Rene

12 jaar geleden kochten wij bij vrienden een 4 maand oud rottweiler teefje dat ze bij U gekocht hadden maar zelf niet baas konden.

Een dochter van Rebel, geboren op 27 oktober 1995.

Gisteren, 16 mei 2008, na een leven van bijna 13 jaar hebben we ze moeten laten inslapen. Ons Luna was helemaal op, ze kon niet meer rechtkomen en ze at al enkele dagen niet meer.

Ons Luna was een schat van een hond die ons enkel plezier heeft gebracht. Ze was de vriend van iedereen, en was sociaal in de omgang met andere dieren, honden, katten, …

Ze was meer dan 12 jaar bij ons en was een echt deel van de familie geworden. Nu is er alleen maar leegte, geen Luna om over haar kop te strelen, geen Luna die komt bedelen voor de restjes kaas, geen Luna die in de tuin tussen de lavendel ligt, … er is niets meer.

Soms vroegen we ons af hoe het mogelijk was dat je zo "een opgevulde pelsen frak "zo graag kon zien en er zoveel vriendschap van kon terug krijgen.

Tijd heelt alle wonden, en we gaan zeker een nieuwe hond nemen, maar een Luna vinden we nooit meer.

Ons Luna heeft een mooi leven gehad en heeft op het einde niet moeten leiden, we houden ons sterk dat we steeds goede baasjes voor haar geweest zijn en dat we op het einde de juiste beslissing voor haar genomen hebben.

Maar dat maakt het verdriet niet minder.

Ik voeg hierbij nog een foto die we een tweetal jaren geleden van haar maakten, al een oude dame, maar nog heel mooi en fris.

Ik wil jullie nog danken voor het kweken van zulke mooie en lieve Rottweilers en hoop dat jullie nog vele mensen gelukkig maken met zulke gezonde, mooie en evenwichtige honden zoals ons Luna er een was.

Met vriendelijke groeten

Anita & Micky

 • Hoi Rene

   ik wilde even vertellen dat je ons een schat van eenhond heb verkocht. uit een nestje van juni 2006. Het is een echte gezinshond en is super lief voor iedereen, maar speciaal voor zijn grote vriend Jay (ons zoontje van 2.5 jaar). Wij zijn anderhalf jaar geleden verhuist van heerhugowaard in nederland, naar denemarken. Sam heeft een groot speel terrein en land genoeg om zich op te vermaken. Het is een echte knuffelbeer. Maar ik wil je toch laten weten dat wij het een super hond vinden en heel blij zijn met dat we hem bij jullie hebben gehaald!   groeten Dimka Kuilboer

 • Hallo

Hierbij laat ik weten dat het nog altijd met Zana (de rottweiler die we vorig jaar in mei zijn komen halen en geboren is op 7 maart ) nog altijd goed gaat. Ze is nog altijd even vriendelijk en speels als de dag dat we haar komen halen zijn. Alleen zijn er al een hoop kilo's bijgekomen.  

De groeten Steven

 • Hello Rene

Here is a greeting from family Neiman and our three lovely dogs (Roxy on the left, Brandy in the middle and Bentley on the right).

We have now had these dogs for two and a half months, and they are growing fast.

They are the most friendly, happy and good dogs we could have wished for! So sweet, playful and funny.

Roxy is the smallest but very much the boss of the three. She listens very good and is always alert and active. Very attentive and clever.

Brandy is our "gentle giant", a BIG girl with such a soft, sweet nature. She loves to play with children and other dogs, always happy and content.

Bentley is the boy and he is the expert at finding "interesting" things in the garden, always with his nose to the ground! Very affectionate and loves to cuddle and get petted on his belly. A real cutie.

These dogs have really brought us so much joy and every day they give us laughter and happiness.

The best dogs in the world!

Warmest regards,

Kristin and Gary Neiman

Schilde

 • Beste René

Hier een aantal foto's van Queen, ( geboren op 29 april 2008) ( Nu bijna 21 weken)
Verkocht aan C.A.W. de Jonge op 4 juli 2008, wonende te Axel (Zeeuws-Vlaanderen)
Haar naam zou in eerste instantie Bayley geweest zijn, maar het is toch Queen geworden..
 
Het is een mooie meid, luistert goed en is sinds een week of 3 volledig zindelijk!! Ze eet enorm goed! Ze eet nu Premium hondenvoer. Ook lust ze graag ouwe boterhammen (liefst met leverpastei natuurlijk) die eigenlijk in een bak liggen buiten voor de vogels..
 
Verder is ze zeer waakzaam, maar het blaffen valt gelukkig mee.
Ze slaapt niet meer in een box of bench, momenteel slaapt ze 's nachts naast het bed van het baasje en bazinnetje in een luxe mand!
Als ze er 's nachts uit moet om te plassen dan likt ze aan de oren van het bazinnetje of ze gaat bewegen in haar mand (Blaffen doet ze gelukkig niet)
 
Voor de rest heeft ze veel aandacht voor steentjes/kastanjes en dergelijke.. deze halen we regelmatig uit haar mond!
Ze heeft in augustus een wesp opgegeten en een aantal steken gehad.
Haar hoofd werd 3 x zo groot! Na een inenting was het binnen 3 dagen volledig weg en huppelde ze weer vrolijk rond!
Het gaat goed met haar ! Ze heeft het enorm naar haar zin!
 
Met vriendelijke groet,
 
Familie de Jonge-Ollebek, Axel

 • Beste Rene


 
9 jaar geleden heb ik een lief klein rottweilerbundeltje bij jullie gekocht,ik heb haar de naam Hera (koosnaampje : moushie moush) gegeven.
Op halloweenavond heb ik haar vredig moeten laten inslapen met alle mensen bij haar die van Hera hielden (Hera was enkele maanden geleden geopereerd aan een kankergezwel,de operatie was goed verlopen,maar is weer teruggekomen en er kon niets meer aan gedaan worden,het is heel snel gegaan en Heraatje heeft niet lang moeten lijden.
Hera was een ongeloofelijk lieve sociale hond en een echte beauty,overal waar ik kwam met haar werd ze geprezen om haar vriendelijk karakter en haar schoonheid.
Ze is zelf ook mama geworden van 10 pupjes die het allen overleefd hebben (1 van haar dochters hebben we nog) Hera was een heel bekwame en bezorgde mama die haar kleintjes niets tekort liet komen.
Haar afwezigheid is zwaar voor ons,we houden ons sterk aan het feit dat Heraatje een prachtleven heeft gehad dat vele hondjes spijtig genoeg nooit krijgen,ze is dit jaar nog mee naar Spanje geweest,Hera was een echte waterrat en plonstte graag in de zee.
Momenteel denken we nog niet aan een nieuwe hond,maar als we ooit terug een rottie willen komen we zeker naar jullie.
Ik ben zeer dankbaar en trots dat ik Hera's 'mammie' mocht zijn,Hera blijft altijd in ons hart.
Bedankt voor de prachtige hond.
 
Jasmine Verheyleweghen

 • hey René

   Mijn naam is Sonja en heb vorig jaar deze tijd een rottweiler teefje gekocht bij u . We hebben haar Zora genoemd . Graag had ik een paar foto's doorgestuurd van een jaartje later . Ons Zora doet het zeer goed . Is zeer actief en een grote speelvogel . Ik ben onlangs ook bevallen van een derde dochtertje . Ook daar is ons Zora heel lief mee . Alsook niet te vergeten ons grote loebas Batcho . Die doet het nu uitstekend . Zijn er ook een paar foto's van bij . Ik wou je nog eens bedanken voor de goede bediening en ontvangst . Wij wensen jullie nog veel succes en mooie pups toe . Vele groeten vanuit het meetjesland .   Prettige feesten ,   Sonja .

 • Beste René

   Even een vraagje,  wij hebben begin juli bij jullie een Rottweiler pup gekocht ( Teefje "Jona") Wij hebben een mail gestuurd naar u met enkele fotoke 's van Jona, omdat wij graag iets in de gastenboek willen schrijven. Wij dachten dan sturen we maar een mail naar Rene misschien zet hij dat zelf op de site in het gastenboek.  .   Het gaat goed met Jona alles prima, doet het ook prima op school en is super actief, soms een echte belhamel maar dat moet kunnen het is nog een pup en moet nog veel leren.   Met zeer veel groeten, Van ons "de fiere baasjes" en een natte neus van Jona

 • Beste Rene geachte familie

Heb 14 dagen geleden kennis genomen van jullie mooie site, proficiat hiervoor en doe zo verder.   Helaas kom ik nu met droevig nieuws het overlijden van mijn beste kameraad mijn rottweiler teefje Nuschka ze werd bij jullie geboren op 4-8-1999 en verbleef gedurende 9 jaar bij mij waarbij ze ontwikkelde tot een prachtdier. We hebben haar bij jullie komen halen op 25-9-1999.   Onze Nuschka had een prachtstart bij jullie, waarvoor ik jullie nu mijn bezondere dank wil uitbrengen.   Ze is nu overleden  ik heb haar gisteren 16 december moeten laten inslapen. We zitten hier thuis nu met veel verdriet omdat Nuschka een prachthond was lief, aanhankelijk, trouw, speels al het goed dat U maar kan opsommen. Daar zit U voor veel tussen René dat U kweek met liefde en de juiste honden laat paren.   Ik las op U site dat er een nest rottweilers geboren zijn in november en het nest mogen verlaten half januari.  Daar zit zoveel liefde in mij voor honden, dieren in het algemeen dat ik er vlug een andere wil aanschaffen.   Daarom wil ik vragen of er nog vrij zijn van deze nest ik zou graag wederom een teefje willen. Ik hoop dat U nog altijd op de zelfde manier te werk gaat als 9 jaar geleden. Zo ja kunt U mij dan iets laten weten, en mag ik dan eens komen zien ? Anders wacht ik tot een volgende nest wat wel pijnlijk zal zijn om te wachten. Maar het zal wel de moeite lonen.    Veel groeten Rigo Roelants   2560 Nijlen Belgie

 • René bedankt

Bedankt voor de leuke kruising tussen Rottweiler en Labrador, het was bij jullie niet de bedoeling deze combinatie, een ongelukje dus. Zijn naam is Sam , een fantastische hond, lief, zachtaardig, ik ben super tevreden."

Ondertussen is hij al 3 jaar en nog steeds een kleine speelse deugniet. Ik kan hem geen seconde meer missen.

Als er broertjes of zusjes zijn van Sam (nest van 7 okt 2006), je mag altijd een mailtje sturen naar Rene voor het gastenboek.

Nele Minne

 • Hallo Rene

  hierbij een foto van onze lex en nog bedankt we hebben de stamboom ontvangen. zitten er toevallig nog broertjes of zusjes van hem in nederland. Je hebt een hele mooi site nu kijk geregeld bij jullie op de site. Als je het goed vind komen we een keertje met onze lex zodat je hem kan zien in levende lijve.   met vriendelijk groet jolande van de Kraats

 • Beste Reneop 9/04/99 kocht ik bij u een rottweiler om 22uur savonds (herinner je nog) Ze kreeg een naam Tubbie Ik had toen geen zin meer in het leven een vriend rade me aan om bij u  een rottweiler te kopen. Inderdaad de juiste keuze ze heeft mijn leven gered. we waren altijd samen ze heeft gezien en meegemaakt dat sommigen mensen niet gezien of meegemaakt hebben. Ze ging overal mee bij klanten uitgaan feestjes bouwen vakantie .... ze genoot ervan om samen op pad te zijn ze hield van iedereen ,en iedereen hield van haar ze kon praten met haar ogen ze was zo ........ uitzonderlijk lief en eerlijk. We hebben altijd samen geslapen en waren we niet samen konden we niet slapen ongelooflijk zo'n band met haar.Ze heeft me veel bijgeleerd in het leven. het was mijn prinsesje. nog nooit heb ik zo mooi tijden in mijn leven meegemaakt, spijtig dat dit zo kort moet zijn.
Rene dank voor deze en doe zo verder want pas na deze ervaring kunnen mensen
pas zeggen wat liefde en eerlijkheid is.
hier mail ik u wat foto's van mijn Tubbie meisje
groetjes pascal

 • Hallo Rene

 hierbij stuur ik foto's van mijn hond, die ik bij jullie heb gekocht. 2 dagen geleden moesten wij onze andere hond (een teefje) laten inslapen omdat ze erg ziek was ze is 11 jaar geworden. Ik hoop dan ook zsm een leuk telefoontje van jullie te krijgen, dat wij van jullie een mooie teefje mogen bemachtigen.   bvd Smits  uit Enschede  Nederland

 • hey Rene


 
 
vorig jaar hebben wij een rottweiler gekocht bij jullie ondertussen is hij 1j en 3 maand en weegt hij een 45kg kwam uit nestje van 14/05/2006
 
hij is op gegroeid tot een heel lieve en goed wakende familie hond want vanaf april is ons gezin uit gebreid met 2 kindjes en ook dit vind hij heel leuk
 
in bijlage vind je een foto van hem en 1 van met onze oudere hond (beagle) als er mensen vragen voor rottweiler raad ik jullie zeker aan
 
groetjes fam van raemdonck - de dycker van uit Kallo bij beveren waas

 • Groeten Meerhof

 

van de Fam: Geluk en Joery
Die het best goed doet op dit moment en hier ruim 9 maanden oud.    

Groetjes fam Geluk uit zeeland            

 • Hallo Rene


 

Hallo Rene,   Het gaat tot nog toe erg goed met Sita en Bouncer, in de bijlage tref je foto's aan van dit nieuwe koppel, Dit is maar een kort mailtje want ze is er tenslotte pas twee dagen, maar van de week laat ik je meer weten.  

Groetjes,   Gino, Monique, Jermaine, Richie en natuurlijk Bouncer en Sita 

Goetjes fam Brilleman

 • Hallo beste familiekennel Meerhof

Het heeft eventjes geduurd maar hier dan eindelijk enkele foto's van mij. Het gaat heel erg goed met mij. Ik ben heel erg braaf en luister (meestal) goed naar mijn baasjes. Ook zit ik op puppytraining wat ik heel erg leuk vind. Verder eet  en groei ik er goed! Vele groetjes van Amber en haar baasjes Steven en Debby uit Vogelwaarde (Zeeuws-Vlaanderen).

 • Hallo Mensen van het Meerhof


Nog niet zo lang geleden zaten wij weer op jullie site te kijken en zagen een aantal hele mooie foto's van onze rottweiler Rocco die 19-06-2004 bij jullie geboren is.

Toen dachten wij laten we eens vertellen hoe het met hem gaat. Hij zal dit jaar 3 jaar worden en het gaat echt heel goed met hem. We hebben een aantal jaren gehoorzaamheid met hem gedaan. Maar we merkten al snel dat Rocco meer uitdaging nodig had en zijn sinds kort met hem Agility gaan doen en hij voelt zich daar helemaal in thuis. Rocco is heel blij dat het weer mooi weer aan het worden is want dan kan hij weer lekker zwemmen en zonnen want dan zie je hem toch echt genieten.

De groetjes uit Hank Nederland

 • Hallo Rene

  Hierbij een foto van onze lex en nog bedankt we hebben de stamboom ontvangen. zitten er toevallig nog broertjes of zusjes van hem in nederland. Je hebt een hele mooi site nu kijk geregeld bij jullie op de site. Als je het goed vind komen we een keertje met onze lex zodat je hem kan zien in levende lijve.   met vriendelijk groet jolande van de Kraats

 • Hallo René

    Ik ben Sonja , wij hebben drie jaar geleden een rottweiler pup gekocht . Zij is geboren op 24/09/2007 .   Ons Zora begint nu volop uit te zetten , weegt ongeveer 40 kg . Zij is +/- 45cm a 50cm groot . Ze is nu een jaartje geleden gesteriliseerd maar blijft nog even speels en lief . Ze blijft leergierig en waakt als een rottweiler het beaamt . In vergelijking met onze vorige rottweiler die we hadden , nu een 4 jaar geleden ( ze is zes geworden helaas ) , is Zora even lief en waakzaam , juist was Xsena iedereens vriend en zal Zora alleen gezag aanvaarden van haar gezin . Ik heb heb een foto bijgevoegd van Zora en ons twee oudste dochters .   Alvast nog veel succes met jullie famliliekennel ,   Mss komen we eens langs met Zora ,   Vele groeten Sonja .
 • Hallo René en Magda

Hier een foto van DOES, PUZZEL en THOR.

Wat een hondeleven !!!!

Groetjes,

Myriam RENDERS-WAUTERS

 • Halllo René

 
 
Ik zag net jullie nieuwe site, wel een verbetering en duidelijk overzichtelijk!!
 
Afgelopen najaar hebben de broertjes elkaar weer ontmoet, ik stuur je een foto. ( bono is links op de foto en duro rechts)
 
Bijzonder is dat ze allebei zo verschillend zijn terwijl ze uit hetzelfde nest komen ( 05-12-2008)
 
 
Met vriendelijke groeten
Rianne Hamers,
Kaatsheuvel
 • Hallo mensen van het Meerhof

 

 

Nu een jaar geleden hebben wij onze Oscar bij jullie opgehaald als laatste uit het nest van 8 maart, het gaat goed met hem , hij heeft het hier erg naar zijn zin.

Gisteren zijn we geslaagd voor gedrag en gehoorzaamheid A  en hij heeft er echt lol in en kan niet wachten tot hij weer mee mag naar de cursus.

Hij hangt erg aan mij [ zijn vrouwtje] en loopt de hele dag achter mij aan.

Hij is wel druk eigenlijk maar wel lief.

Hij loopt alle dagen nog met sokken, schoenen en onderbroeken maar die komt hij dan ook vaak brengen maar hij eet de sokken ook op.

Ik vind de nieuwe website leuker dan de vorige, goed gedaan!

Groeten uit Schoorl van de familie Polle en Oscar

 • Hoi René en Magda


 
Ten eerste mooi de nieuwe site lekker makkelijk.
Wij hebben in december 2009 Shivaz bij jullie opgehaald (geboren 20-10-09).
Het is onze eerste hond en we zijn er zo blij mee hij geeft ons zoveel vreugde, plezier en
onverwaardelijke liefde. Na veel negatieve meningen van andere om mij heen zoals; moet je
dat wel doen een rottweiler als eerste hond en weet waar je aan begint. Nou iedereen is gek
op Shivaz, ik krijg zoveel complimenten van andere honden baasjes. Hij heeft ons wel wat zorgen
gebracht zoals een dikke metalen splinter in zijn pootje toen hij nog 4 maanden was (2 wk met een
schoentje aan en pootje laten weken in soda) en natuurlijk diarree alles zat onder. Maar dat hoort erbij en
met liefde en zorg alles verholpen.
Shivaz is nu 7 maanden en 35 kilo schoon aan de haak en een mooie glimmende vacht. Hij luister heel goed
en volgt zijn commando's goed op. Hij is gek op het strand en het bos lekker met andere honden spellen. Vorige week
voor het eerst gezwomen en gelijk zijn diploma gehaald.
 
Groeten uit Den Haag
D.Bonnema & Shivaz

 • Hallo René

 
Bij toeval kwamen wij bij jullie site terecht.
Bijna 8 jaar geleden hebben wij een puppy bij
jullie gekocht. Als ik het me goed herinner, hadden jullie
toen alleen maar Rottweilers en Beagles.
Onze rottweiler Ozzy is nu bijna 8 jaar (2 juli).
Het is een zeer lieve en sociale hond.
En buiten de normale kleine kwaaltjes, is hij goed gezond.
We vinden zelf dat het een hele mooie Rottweiler is.
Hierbij wat mooie foto's.
Groeten Henk en Erica. Hooge Zwaluwe, NL.
 • Beste René

Bij deze stuur ik u de mail over Lana onze lieve en mooie meid die we helaas hebben moeten laten inslapen op 23 april 2010.
Lana was geboren op 19-06-2003.
Ik heb Lana bij u gehaald op 26 september 2003. Zij was toen de enige pup die u van dat nest nog over had.
Lana was een geweldige lieve en mooie hond die door iedereen geliefd was. Door mens en dier aangezien er in haar karakter geen greintje kwaad zat.
Ook was zij erg leergierig en had al heel snel haar opleiding af als getrainde hond in gedrag en gehoorzaamheid waar ze tot het hoogste niveau is gekomen.
Toen Lana 2 jaar was had ze EG 1 tot en met 3 en GG 1 tot en met 3 staan.
EG staat voor elementaire gehoorzaamheid en GG staat voor gedrag en gehoorzaamheid.
Hierna zijn wij gaan starten met agillity waar ze helemaal voor ging.
Toen ze 4.5 jaar oud was kwamen we er achter dat zij een starters artrose had en moesten wij helaas sroppen met haar zo geliefde sport.
Zij had inmiddels al 3 bekers gewonnen in de eerste limburgse kampioenschappen in nederland.
Ook in de wedstrijd in Duitsland had ze van zich laten horen en zien en ook hier is ze 2e geworden in haar klasse.
Dus René zoals je ziet was het een geweldig meisje en ze was altijd bij mij.
Ook haar dierenarts Patrick was van haar onder de indruk en gebruikte Lana altijd als voorbeeld in de EHBO cursus als hij die gaf. Hij belde me dan of hij haar mocht lenen en dan gingen Lana en ik samen ernaar toe.
Zolang ik maar bij haar was en haar knuffelde en zei dat het goed was kon iedereen met haar werken en haar strelen.
Ik kan nog wel uren doorgaan over mijn meisje want ze was voor mij een dochter die ik nooit heb gehad en haar sterven is dan ook heel erg.
Maar nu ik weet dat het goed is zijn wij toch van plan om een nieuw meisje in ons leven toe te laten.
Ik stuur u dan ook een paar foto's door van Lana zodat u ook ziet hoe mooi en lief ze was.
René ik wil u dan ook bedanken voor deze mooie en ongelooflijk lieve meid die wij 6 jaar bij ons hebben mogen hebben.
Ik neem over een week of 4 nogmaals telefonisch kontakt met u op om dan te komen kijken naar de nesten die u nog van de rottweiler verwacht.
Op de foto galerij staat op nr 16 een rottweiler die erg op mijn meisje lijkt. Kijk en vergelijk zelf maar.
Hopenlijk gauw tot ziens.
Groetjes Petra Vaessen
vaessenp@orange.nl
 • Hallo René

 
 
Eind augustus zijn wij bij jullie onze Dexter komen halen.
Hij was terug gebracht omdat zijn nieuw baasje niet voor hem kon
zorgen. Wij waren direkt verkocht voor die lieve knuffel.
Onze jongen is ondertussen 4mnd en groeit als kool.
Hij is lief, rustig maar kan ook heel speels zijn met zijn kleine 'grote broer'
Ziggy de Jack Russel van 3j.
Wij vinden het wel spijtig dat we Dex zijn ouders niet gezien hebben.
Is het misschien mogelijk van de namen en eventueel een foto van hen  door
te sturen ?  Alvast bedankt en vriendelijke groetjes van ons en likjes van
de honden.
Mvg. Danielle
 • Hallo familiekennel Meerhof

Hier weer eens een foto van onze rottweiler luna.
geboren 17-juli-2009..nu dus 18 maanden ..
een foto van het zwemmen op het strand, en een foto toen ze lekker in de duinen was.
ze doet het uitstekend, groeit goed , mooie vacht, goede bouw en is een echte vrijdoos, strand en de duinen vind ze heerlijk, lekker even rennen en spelen met andere honden, samen spelen met de kinderen doet ze graag,en verder is het eigenlijk gewoon een schat van een hond,
met de vriendelijke groeten van de familie Batenburg uit scheveningen...
 • Hallo Rene

Hoe is t met u?
Wij hebben 8 jaar geleden ringo gehaald bij jullie.
en tis echt een lieverd.
Zoals u kunt zien samen met het konijn,en onze zoon.
groetjes gijs cora lorenzo&ringo
uit nederland

 • Hallo Rene


Ik kwam toevallig op jullie site terecht.
Ik heb voor 9 jaar geleden mijn hond bij jullie gekocht en ben nog iedere dag zo ontzettend blij met hem.
Hij is echt vreselijk lief en iedereen is dol op hem.
Ik noem hem vaak al opa, omdat zijn snuit zo grijs begint te worden, maar hij is nog super actief en ik hoop dat hij nog lang fit blijft. Veel succes met jullie fokkerij en mocht ik weer op zoek zijn naar een pup, kom ik zeker bij jullie langs.
Groeten Carin en Bruto uit Dieren Nederland

 • Hallo Rene en Magda

HIER EEN FOTO VAN DE HOND DIE WE BIJ U GEKOCHT HEBBEN 4 MAANDEN GELEDEN ..   HIJ IS NU 6 MAANDEN EN HIJ WOU ZELF EVEN DE GROETJES DOEN EN LATEN ZIEN HOE GOED HET MET HEM GAAT.. MIJN GEWICHT IS NU 20 KILO .. EN BEN OOK VANDAAG GESTERILISEERD .. IK BEN HEEL LIEF VOOR MIJN BAASJES EN GA OOK DEZE WEEK NAAR CURSUS  ,.. IK VOEL MIJ HEERLIJK HIER IN SCHEVENINGEN... AL MIJN VRIENDJES DAAR DE GROETJES AFZ ( LUNA)   UIT SCHEVENINGEN. MIJN EIGENAARS HETEN FAM BATENBURG..   DOEI.

 • Hallo René en familie

  Ditmaal minder prettig nieuws!   Op 14 december laatstleden hebben we uiteindelijk de moeilike beslissing genomen om onze Hilko te laten inslapen.   Hilko werd bij jullie geboren op 21 augustus 1998.   De afgelopen drie jaar had hij problemen met incontinentie. De laatste maanden wilden ook zijn heupen niet meer mee, We moesten hem soms rechthelpen. Herhaalde behandelingen brachten geen oplossing.   Hoe dan ook, bijna 11 en een half jaar hebben we aan Hilko een bijzonder trouwe en lieve vriend gehad.   Gezien ik nog moet uit werken gaan en mijn echtgenote reeds op rust is (en bijgevolg haar dagen alleen thuis moet doorbrengen) overwegen we om zeer binnenkort een bezoekje te brengen bij jullie.   We willen in elk geval weer een hond met karakter en uit een goede bloedlijn: berekenbaar, waaks, trouw en vooral betrouwbaar met kinderen want we zijn inmiddels oma en opa.   We overwegen echter niet de aankoop van een nieuwe Rottweiler. Als kampeertoeristen willen we dat onze hond ons steeds kan vergezellen. Welnu, Rottweilers zijn op alle Franse campings ongewenst. Bovendien zou het voor een volgende Rottweiler een zeer zware opdracht zijn om onze lieve Hilko te overtreffen.   Wellicht kan jij ons adviseren omtrent het meest geschikte ras.   Beste groeten en tot binnenkort.   Yvan en Denise Beulen Houbart  

 • Hallo René

 Hier enkele foto's van onze rottweiler Tosca, die wij 3 weken geleden bij u kochten. Ze is nu iets meer dan 4 maanden oud en weegt 15 kg. We zijn heel blij met haar, ze is heel sociaal in de omgang en ook rustig in huis. Toen ze twee dagen bij ons was zijn we voor de eerste keer met haar gaan wandelen en dat ging meteen heel goed. We kunnen haar zelfs al los laten wandelen zonder riem, ze blijft heel mooi bij ons en beschermt het hele gezin. Ze is de lieveling van iedereen.   Groetjes Fam. Arnols Alken

 • Hoi

hier weer een berichtje van Diesel. Hij is  nu 6.5 maanden en het gaat helemaal super met hem! Hij is een geweldige sociale rottweiler en nog steeds lekker ondeugend. Na ons laatste mailtje heb ik hem over gezet op volwassen voer omdat hij al aan de grote kant was. Mocht alleen niet baten. Hij weegt nu al 34 of 35 kg.! Maar hij is ontzettend mooi en gespierd gebouwd! Geen grammetje vet! Hij en mijn klantjes hebben het helemaal naar hun zin. Ik krijg niet anders te horen dat hij weer een echte ouderwetse mooie gebouwde rottweiler is! Zelfs de dierenarts vind hem geweldig.
. Gr. M. Groenheide Scholtes.uit Den haag  Nederland

 • Hallo

Hier een berichtje uit Lokeren. Onze Beau is nu 7 maanden, weegt bijna 30 kilo en blinkt zoals een spiegel. Begint nu echt de trekken van een echte rottweiler te krijgen. Alles gaat supergoed, hij is heel lief en gaat graag naar school, is ondertussen van de puppyklas naar klas A mogen overgaan! Hij is heel sociaal en allemans vriend, klein en groot. Alles gaat hier prima. We zullen deze zomer eens binnenspringen, dan kunnen jullie zelf zien wat een mooie hond hij is! In bijlage 2 van onze recentste foto's. Groeten van de familie Leemans uit Lokeren en een dikke lek van Beau. 

Copyright 2019 Meerhof
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login