beagle

 • Met muis op de foto klikken om te vergroten

 • Dag René

 

 

Het is vandaag juist 1 jaar geleden dat ik Spike geboren op 02/02/2017 bij u kwam halen voor herplaatsing. De eerste maanden had Spike een Beagle overgrootmoeder Jasha (14 jaar) als vriendin. Dat ging goed maar na enkele maanden was ze ziek en heb haar dans terug naar mijn ouders gegaan waar ze nog enkele maanden geeft geleefd en moeten een spuitje geven. Dat was een minder periode voor Spike die soms lang alleen zitten en blaffen dat hij de eerste weken geeft gedaan en een manier gevonden om te ontsnappen. Dans geeft de politie hem gevonden en hem teruggebracht. Gelukkig maar. Maar na een kleine maand geeft hij hem zeer goed aangepast, zo goed zelf dat een gebuur dacht dat hij er niet meer was. Voor de rest is hij lief maar knuffel en strelen geeft hij niet graag en dans kan hij soms kwaad komen. Ook zeer weinig geduld maar dat was Jasha ook. Ook wel iedereen zijn vriend en dat moet hij nog een beetje afleren op om iedereen te springen. 

Wel een zeer leuk pluspunt, hij schooit bijna nooit. Hij gaat zeer graag gaan wandelen en ik noem dat een sneukelwandeling voor hem. Wat hij allemaal vind en met de neus op de grond lijk een stofzuiger. Dans komen we soms wilde konijnen tegen die hij wil achterna gaan en dans moet ik me stevig in de schoenen staan of ik ben mee. Ook nog een leuk verhaal is dat hij een keer los aan het lopen was in een park en er waren mensen in het gras een pizza aan eten, hij ging er naar toe om een stukje mee te eten en maar helaas voor was ik te dicht en ik geef hem onder zijn voeten en na een meter of 50 draait hij zijn gat en ging terug al denkende nu heb ik de kans en ja het was van dat. Gelukkig konden de mensen ermee lachen. Ook geeft hij een keer zijn leiband kapot gebeten als hij een keer buiten moest wachten en ik was juist in de winkel en meneer ging ook mee binnen en dans moest hij in de kar zitten, was een leuk zicht. Ik hoop dat ik nog vele jaren met hem mag beleven en wie weet gaat hij nog een speelkameraad hebben. 

 

Groetjes, 

Kristof en Spike

 

 • Hallo René

Onze lilo is 30 maart overleden .Wat hebben jullie ons een mooie ,lieve beagle gegeven.Ze is bijna 15 geworden !!(9-5-2003)

 

We zullen haar erg missen!Ze laat een diepe leegte na!! Familie Vis.

 • Hallo René en Magda,

Kyra, geboren 17-12-2015.  Ze is nu bijna 1 jaar en 5 maanden.  Een schat van een hond.  We willen haar voor geen geld van de wereld nog missen.  We gaan nog steeds met haar naar de hondenschool.  Daar doet ze het ook uitstekend.  We doen er gehoorzaamheid, agility, flyball en vanaf dinsdag ga ik ook speurwerk met haar gaan doen.  Tis echt een schatje.  Heb al een paar mensen bij je langs gestuurd voor een beagle'tje.  Mensen van hier in buurt hebben er dan ook eentje gekocht bij jou en zij zitten op dezelfde hondenschool.  Kyra heeft een halfzusje die ze daar regelmatig ziet, top is dat. 

 

Groetjes

 

Willaert Benny, Cindy & kinderen 

 • Hallo René

 

In bijlage enkele foto's van Guus samen met zijn beste vriend.

Guus wordt op 19 juni nu 7 maand. Graag had ik echter geweten hoeveel broertjes en zusjes Guus had en of er eventueel contact kan opgenomen worden zodat ze eventueel nog eens samen kunnen komen. Ik hoef indien je niet wenst de gegevens niet te hebben vd ándere eigenaars. Maar zou je dan eventueel mijn vraag door kunnen spelen of eventueel mijn oproep op je website kunnen plaatsen.

Met guus gaat het heel goed. Is al heel flink gegroeid en weegt ondertusseb al 14 kg  ik zou hem biet meer kunnen missen.

Alvast bedankt

Annelies 

Hallo,

 

Een berichtje om te laten weten dat alles goed gaat met onze Beagle Menno die we in juni van dit jaar bij jullie gekocht hebben. Hij is ondertussen 5 maanden oud en doet het erg goed! Zijn karaktertje nemen we er bij natuurlijk, maar wat vergeten we dat snel als hij zich weer eens van zijn liefste kant laat zien. We hebben ervoor gekozen om naar de hondenschool te gaan en ook dit gaat beter dan verwacht. Zeker nog geen spijt gehad!

 

Hieronder nog een leuke foto van onze uitstap naar de Lommelse Sahara.

 

Groetjes,

Ines en Kristof

 

 • Hallo Rene,een paar weken geleden namen we twee pups mee naar Mechelen: Louie (beagle) en Rolf (labrador).
Ze doen het goed samen, echte maatjes! Ze zijn dan ook zeer "compatibel" (toch wel een eufemisme voor tegengesteld )... maar zo boeken ze ook snel vooruitgang. Ze leren van elkaar en (voorlopig) toch vooral in de goede zin ... Rolf luistert al vrij goed en Louie is snel van begrip. Sommige dingen gingen ook vanzelf: slapen in de bench, buiten in de ren, ... geen enkel probleem voor de jongens. Intussen hebben ze al hun eerste puppyklas achter de rug.

Groeten!

katrien & simon

 • Beste Rene,

 

Onze Bailey is bij u geboren op 25-8-2014. Ze was de kleinste uit het nest. Ze groeit als kool en is lekker ondeugend en eigenwijs. Op de puppycursus doet ze het heel goed.  Het is zo'n schatje.
Bedankt
Groetjes Jacqueline uit Zoetermeer

 • Hallo, ik ben Kito, een beagle.

 

In het begin dat ik bij mijn vrouwtje was, heb ik haar heel erg op de proef gesteld. Ze had nog veel verdriet over haar Jack Russelltjes die op korte tijd overleden waren. Ik speelde de baas thuis en beet van alles kapot en was nooit tevreden met haar liefde voor mij. Ik heb haar uitgedaagd tot ze mij kon laten zien wie eigenlijk de alfa in onze roedel was. Het was heel hard voor haar. Maar, eind augustus waren mijn oogjes ontstoken en ze verzorgde mij heel goed. Toen ik nog probeerde de baas te spelen, reageerde ze hier heel duidelijk op: zij is mijn “baasje”. Ze is volledig ingebeagled. Nu ben ik heel blij met mijn thuis: we gaan 2x per dag wandelen en zijn zo’n 3 à 4u in de natuur. We gaan dan samen op zoek naar een speelkameraadje en soms hebben we geluk. Dan mag ik even los en mogen we in de put spelen met Ben, Tayo, Nola, Flynn, Bo. Als ik een spoor vind, ja, dan volg ik mijn neus. Een kat of een konijn, een fazant en weg ben ik dan. Als ik mijn spoor kwijt ben, merk ik dat ik ook mijn vrouwtje kwijt ben! Maar, gelukkig hoort ze mij janken en roept ze mijn naam en zo vinden we elkaar terug. In de regen ga ik niet graag wandelen, maar mijn vrouwtje heeft daar iets op gevonden: een regenvestje!! Dan moet ik wat “beagelen” en wil ik niet vooruit.

Ik krijg ook heel lekker eten met veel groenten en heerlijke pompoensoep!!

Mijn vrouwtje neemt graag foto’s van mij omdat ik zo’n mooie en lieve hond ben. En zo heb ik geleerd om ook eens een “selfie” te nemen. Ze doet ook aan internet bankieren en dat probeer ik dan ook eens als ze even de deur uit is. Dit lukt nog niet want ik heb nog geen bankkaart van haar gekregen. Misschien moet ik nog wat ouder zijn?

’s Avonds is het heerlijk om bij haar in de zetel te liggen en dan krijg ik allerhande kauwgerief zodat ik sterke en mooie tanden heb. Ze doet daar ergens in de living, in een holte, zo wat houten blokken en papier bij elkaar en opeens komt daar zo veel licht in, en dat geeft ook heel veel warmte. Ik durf er nog niet dichtbij te gaan, maar het is heerlijk gezellig op koude dagen.

Wij zijn onafscheidelijk geworden en daar ben ik blij om!

 

Toi toi,

 

Kito en mijn vrouwtje Christine

 

Hallo,

Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben wij deze vriend bij jullie mee genomen!
Sep is ontzettend ondeugend en nieuwsgierig maar kan ook een grote slaapkop zijn!
We zijn onafscheidelijk en heeft maar 1 echte baas. buitenstaanders zien dat vaak als eigenwijs…
Hij is gewoon een echte Beagle!

Ontzettend bedankt voor deze mooie aanvulling op ons gezin!

Groeten,

Ruud van Houten

 

 

 

 • Hallo Rene,

Bijna een maand geleden zijn wij Molly de Beagle bij u komen halen,  en wat een schatje is het... molly is speels,  ondeugend en lekker eigenwijs en sávons slaapt hij bij ons op de kamer in zijn mandje overdag als we weg zijn gaat hij wel nog in de bench.

We waren en zijn in begin nog altijd beetje onzeker maar molly sleept ons hier doorheen.

Groetjes
Fam kleuters

 • hallo

Dit is onze beagle Mickey, geboren 9 mei 2003. Wij hebben hem bij jullie gekocht Mickey is een hele lieve knuffelhond en ik hoop hem nog jaren te mogen knuffelen.

Hij heeft nog 2 beaglevriendjes Tommy en Bickel maar heeft veel behoefte aan tijd voor hem alleen en trekt zich graag terug.

 

 

 • Hey René en co,

hier nog eens nieuws over de beagle Joske  (geboren 05-10-2008)

Ondertussen is de deugniet 5 jaar geworden, maar nog altijd even veel beagle als vroeger Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd. Emoji
Ik krijg nog altijd complimenten van onbekenden. Het meeste dat ik hoor is dat hij een
heeeeeeel mooie beagle is. (Dus duimen op voor jullie!!)
 
Ben ook al enkele keren gaan wandelen met zijn broertje Grover.
Hebben elkaar gevonden via het gastenboek... En waar of niet, het was precies of ze elkaar nog herinnerden
van vroeger. Ze begroetten elkaar onmiddellijk alsof ze nog nooit uit elkaar geweest waren.
 
Wil jullie nog eens bedanken voor het kweken van deze prachthond! Heb er elke seconde van de dag nog heel
veel plezier van.
 
Als er nog ergens een broertje van Joske zit, en elkaar graag eens willen ontmoeten, mogen ze mij altijd contacteren
via mijn mailadres.  (timgysels2@hotmail.com)
 
groetjes
Tim Gysels
Deurne (Antwerpen)

 • Beste mensen van de Meerhof

 
Mijn beagle BOAZ is 16 september 2010 geboren.
Het is een super lief hondje, lekker eigenwijs, maar er zit geen kwaad in.
Ik neem haar overal mee naar toe en dat vindt ze super gezellig. Ze kan met ieder hondje overweg.
Jullie kennel is erg goed en ik vond het leuk dat ik ieder weekend langs mocht komen om een band op te bouwen (en te kroelen) met mijn hondje toen ze nog te jong was.
Zijn hier nog meer mensen die een beagle uit hetzelfde nestje hebben?
Ben erg benieuwd hoe het met de broertjes en zusjes gaat!
 
Groetjes Daisy en een lik van Boaz
 
 
Daisy van der Schans
daisyvanderschans@casema.nl
 • Beste René

Hallo, mijn naam is Homer en ik ben bij jullie geboren op 11/02/2012. Ik ben ondertussen al flink gegroeid he. Ik ben hier heel graag bij mijn baasjes, ze steken veel tijd in mij, ja ik ben dan ook een Beagle..... Ik ga naar de hondenschool en als ik de volgende keer slaag voor mijn examen dan ga ik agility doen, in mijn school zou het dan de eerste keer zijn dat een Beagle dat doet! Ja, ik heb energie te veel, dus moet ik die ergens kwijt he. Ondertussen ben ik ook flinke maatjes geworden met een witte herder die mijn baasjes hebben geadopteerd uit een asiel. Nu kan ik als ik thuis ben uitstekend ravotten, want alleen was toch maar alleen...... Kortom, ik kan mijn baasjes niet meer missen en zij mij ook niet meer!

Groetjes Gretel guffens

 

 • Beste René

Eind juli vorig jaar kwamen mijn ouders en ik bij jullie kijken naar een nestje beagles. We wilden graag een teefje en er was er nog net eentje vrij. Terwijl René keek welk hondje dat was, kwam één van hen zonder aarzelen op ons af en ja hoor juist dit hondje bleek nog niet bezet! Onze kleine durfal kwam op 13 augustus in ons gezin en werd meteen iedereens lieveling. We doopten onze deugniet Mila naar het hongaarse woord voor "geliefd". Dat is ze intussen wel zeker! Met haar speelse karakter doet ze iedereen zo smelten. Enkel haar eerste rapport op de hondenschool viel wat tegen. Als een echte beagle heeft ons Mila zo haar eigen willetje.... Gelukkig heeft haar baasje dat ook ;)

Groetjes Leen

 • Hallo, lieve mensen

Het valt toch op dat de reacties van alle klanten erg positief zijn. Ons zal je ook niet horen klagen. Wij beleven ontzettend veel plezier aan onze beagle. Ze is zo aanhankelijk en een enorm knuffelkieken…En tuurlijk heeft ze ook haar puppy-kuren : kousen pakken, rondlopen met pantoffels…enzovoorts…Vandaag is er sneeuwstorm en ze liep in de grote tuin gedurende 1 uur en de pret kon niet op. En de luxe hondemand is al lang voltooid, verleden tijd.Misses gebruikt nu al onze sofa’s.

Ze is niet erg te vinden om mee te gaan in de auto. Vorige zaterdag zijn we gaan shoppen met ons drietjes en de sociale contacten waren enorm.Iedereen vind haar een prachtige hond en ze is ook erg sociaal.

Dus bij deze nogmaals hartelijk dank en een dikke proficiat voor jullie als fokkers.

Marleen lagache

1547 bever Belgie

 • Hey René en co,

 
hier nog eens nieuws over de beagle Joske  (geboren 05-10-2008)
Joske is nog altijd even speels en energiek zoals de eerste dag dat hij bij ons thuis kwam...
Deze zomer ben ik met hem een dagje naar zee geweest.
Zoals je kan zien op de foto's heeft hij hier heel sterk van genoten.
Heel de tijd rennen achter de bal.
Veel mensen op het strand waren verwonderd aan het kijken dat ik, ondanks de reputatie van
de beagle, hem los kon laten lopen en maar enkel meters van me wegging.
 
Nogmaals bedankt voor deze prachthond !
 
Ook zou ik het leuk vinden om eens wat te horen van andere honden uit dezelfde nest.
Dus mensen/families die een broertje hebben van Joske, mogen mij altijd contacteren
via mijn mailadres.  (timgysels2@hotmail.com)
 
groetjes
Tim Gysels
Deurne (Antwerpen)

 • Hallo lieve mensen van het meerhof,

Op 5-10-2008 werd buddy bij jullie geboren. We zagen hem bij jullie lopen als laatste van zijn nest, omwille van zijn bliksem op zijn rechter bil en zijn speelsheid besloten we van hem te adopteren.

Enkele weken later is hij bij ons komen wonen, en vanaf toen zijn we beste vrienden. Nu 3.5 jaar later wille we jullie laten weten dat het met ‘onzen’ Buddy super gaat.

Hij is nog altijd heel speels en vol energie. Hij is heel leergierig als er snoepjes te verdienen zijn. Zo kan hij al vrij goed Nederlands en heeft al een enorme woordenschat. Zo begrijpt hij perfect wat we willen doen. Hij weet wanneer hij in zijn Bench moet als we moeten gaan werken of naar de winkel gaan. Ook weet hij wanneer het slapens tijd is. Hij houdt van een stevige wandeling in het bos, op bezoek gaan bij andere honden, en fietsen. We hebben hem zelfs ‘high-five’ geleerd. (Zie foto). Hij kent natuurlijk ook nog vele andere truckjes ! Zoals je ziet geniet buddy hier volop van het leven.

lieve groeten en een poot

van Buddy en van de familie Dairmont – Van Dam

 • goedemorgen

 
Omdat onze beagle Darwin van 2 jaar wordt leuk het me leuk jullie even te mailen over hoe het gaat.
Darwin is een leuke beagle die nog altijd veel aandacht wil en krijgt. Hij heeft er inmiddels een nieuwe huisgenoot bij, onze zoon Eskil van 6 weken! Hij doet het hartstikke goed met z'n nieuwe roedellid, hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Hij trekt soms wel eens aandacht door spullen te pakken die hij niet mag, helaas gaat hij ook nog wel eens flink grommen als we het terug willen pakken (zo gegroeid), maar ruilen voor een koekje werkt gelukkig goed. We hebben nog steeds een bench staan waar hij tijdens ons eten in moet, maar hij gaat er zelf ook geregeld in liggen alsof het zijn mand is, een fijne plek voor hem.
We hebben hem laten castreren omdat hij wat veel bravour had bij de uitlaatservice, grote mond klein hartje want eigenlijk is hij van aard best een tikje angstig. Hij is in huis daardoor ook rustiger geworden.
We zouden hem ondanks zijn streken nooit meer willen missen, hij knuffelt en speelt nog altijd graag en hoort helemaal bij het gezin, hij gaat ook zo veel mogelijk overal mee naar toe, gezellig dus!
 
Vriendelijke groetjes Cees, Githe, Eskil en Darwin

 • dag René

 
Hier is een foto van onze beagle Zipp die ondertussen 5 maanden oud is. Wij zijn heel blij met Zipp. Het is een erg leuke en heel lieve hond. We gaan er niet mee naar de hondenschool en toch mag hij altijd los lopen in het bos en kent hij al heel wat 'kunstjes' (zit, lig, rol, pootje, high 5, door een hoepel springen, enz.). Hij leert heel erg snel en hij vindt het zelf heel fijn om nieuwe kunstjes te leren! Ook alleen thuis zijn is geen probleem voor hem (hij heeft nu ook wel heel veel speeltjes om zich mee bezig te houden!).
Bedankt voor deze lieve hond!
 
Groetjes,
 
Stef & Niki uit Ravels
 • Hallo René

Storm is inmiddels 1.5 jaar bij ons en stelt het heel goed,hij is lekker eigenwijs maar niet dominant.Wel is hij een echte hondenvriend het is altijd een avontuur als er honden in zijn buurt komen.Onze zoon Tim is dikke maatjes met hem,ze zijn echt dol op elkaar.We zijn blij dat storm straks weer bij jullie op vakantie kan komen,het is voor ons een echte gerustelling dat hij zo goed verzorgd word bij jullie als wij weg zijn BEDANKT

Met vriendelijke groet fam oudheusden.

 • beste

In juli 2011 haalden we Beagle Bentley bij jullie op. Hij is een continue intellectuele uitdaging...... Ondanks bankstellen, tafelpoten, vele sokken en ook m'n fancy schoenen, geen dag spijt. Het is een lieve hardleerse dondersteen, en samen met vriend Flatcoated Chester een prachtig koppel.
Voor mensen die vallen voor die lieve ogen van de Beagle: een waarschuwing, Hecht u erg aan uw aardse goederen  om u heen ? Do not start with a Beagle !! Maar als je verbaasd wil staan, tijd hebt en oeverloos geduld hebt ze zijn fenomenaal !
vdHout/Gomez
op de foto klikken met de muis om hem te vergroten
 • Hey René

 
hier nog eens een mailtje van mij om te laten weten dat alles supergoed gaat met Joske. (geboren 5-10-2008)
hij is nu 2 jaar en 5 maand en nog altijd een even grote deugniet als toen hij nog een klein pupje was.
1 keer in de maand gaan we ook wandelen met de Belgian Beagle Club, en steeds krijg ik daar te horen dat Joske
een prachthond is.
ik kan nog uren blijven vertellen over hem, maar dat gaat veel ruimte kosten in de gastenboek vrees ik...
op de foto zie je hem aan het werk in de hondenschool. We doen samen gehoorzaamheid en agility. dit laatste doet hij
heeeeeel graag.
 
groetjes
Tim Gysels (Deurne-Antwerpen)

 • Hallo familiekennel Meerhof

 
Wij hebben in mei 2009 Caya gekocht bij jullie. Inmiddels is ze ruim 1,5 jaar oud.
Ze is erg ontdeugend maar doet het erg goed! Knuffelen is haar favoriete bezigheid. Op puppy cursus was ze de beste, maar bij de vervolg cursus had ze maar weinig aandacht voor ons. Maar die andere honden waren wel erg leuk!
Inmiddels heeft ze de pubertijd wel gehad en ga ik binnenkort weer op cursus. Daarna wil ik proberen of ze het speuren leuk vindt.
 
Bedankt voor deze leuke hond! Ik hoop dat ze nog lang mee gaat.
 
Groeten,
Leontine, Serge en Caya

 • Hallo René en co

 
hier nog eens een mailtje om te laten weten hoe het met Joske gaat. (Beagle, geboren 05-10-2008)
Het is nog altijd een even grote speelvogel en deugniet als toen ik hem kwam halen.
Heb er heel veel plezier aan en zou hem voor geen geld meer kunnen missen.
Zoals je op de foto's kan zien is het ook een echt fotomodel...
Vele mensen verschieten ervan dat een Beagle zo geduldig kan blijven wachten tot de foto getrokken is...
Nogmaals bedankt voor deze superhond :-)
 
groetjes,
Tim Gysels
Deurne (Antwerpen)

Copyright 2019 Meerhof
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login