rottweiler

 • Met muis op de foto klikken om te vergroten

 • Goedemorgen,

 

 

Groot feest vandaag bij ons !! Kees, rottweiler geboren bij de Meerhof op 26-03-2007, wordt vandaag 12 jaar.

Ze is nog in redelijk goede gezondheid en wij genieten nog iedere dag  van haar.

Superlieve trouwe en waakzame hond, die voor ons door het vuur gaat.

Beste koop ever !!

 

Groetjes vanuit Chaam.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Adriënne Mertens

 • Goede morgen René ,

 

 

graag willen wij u nog wat foto’s van onze Robbe sturen . Hij is geboren bij jullie op 27-09 - 2011 Pracht hond, pracht karakter geweldig met en voor iedereen .

Heeft op zijn leven al bloed gedoneerd en vele mensen van hun schrik voor honden geholpen .

Wij zijn zo ontzettend blij met hem en hopen dat hij nog lang bij ons mag blijven .

Groetjes uit Hoeselt van Robbe ,

Patrick en Pascalle

 

Beste René,

 

Ik heb begin Juli 2018 een rottweiler pup bij u gekocht en mail u om te laten weten hoe het gaat.

Onze Reu Hiro maakt het goed, is inmiddels bijna 9 maanden, heeft een schofthoogte van 63cm en weegt al ongeveer 50 kilo.

Ondanks hij het kleinste pupje was is hij dus nog een flinke jongen geworden.

Hiro was het pupje uit het nestje geboren op 2 mei 2018 d.

Bij de bijlage nog wat foto’s van onze knappe man.

Groetjes Tomsin Lei

 • Hallo lieve mensen,

 

op 24 januari 2009 is ons lieve Rottweiler meisje geboren. Ze is onlangs 10 jaar geworden en wij willen jullie laten weten dat we nog élke dag blij zijn met haar! Het is onze eerste hond en we zijn overweldigd door de liefde en vriendschap van dit geweldige ras!

Ze heeft een zeer trouw en liefdevol karakter en ondanks dat ze nu 10 jaar is, is ze nog steeds speels en altijd in voor een geintje. Haar lichaam wordt wel wat strammer, logisch op deze leeftijd, maar ze geniet van wandelingen en ze is dol op uitjes in de auto!

 

Wij willen jullie bedanken voor dit geweldige dier en genieten van elke dag dat ze nog bij ons mag zijn.

 

Hartelijke groet van

 

Familie De Jager uit Middelburg

 • Hallo René

 Aiko met zen 8 maanden de 1st prijs heeft gewonnen kategorie beste pup alsook op gehoorzaamheid 86 op 90 heeft gehaald pakwerk ook toppy. groetjes uit Wechelderzande

 • Lieve vrienden,

 

 

 

 

Ik ben Zarco en ben geboren op 7 juli 2015 in het Meerfhof.

Ik ben in het asiel in Sint Truiden terecht gekomen maar ondertussen geadopteerd door mijn nieuwe eigenaars Ronald en Gina.

Graag zou ik in contact willen komen met mijn broers of zussen om misschien eens af te spreken en kennis te maken    .gina.smullenberghs@telenet.be

 

 

Dikke poot

Zarco

 

Mvg

Gina.


 • Dag Rene,

 

Hierbij enkele foto's van Diego, hij is nu 6 maand oud en al een hele bink.

Een hond met een prachtig karakter. Je weet dat ik graag een grote rottweiler wou en daardoor ben ik wat nieuwsgierig wat de grote van zijn papa is en eventueel zijn gewicht.

Ik weet niet hoelang ze groeien, Diego is nu 59 cm en ik hoop dat er nog wat cm bekomen. We hebben veel plezier aan hem , hij is zeer braaf binnen en geniet met volle teugen van zijn mand. Eenmaal buiten stopt hij niet met spelen zolang we in de buurt zijn.

Hij waakt al goed maar eenmaal de mensen op de hof zijn is hij iedereen zijn vriend. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad dat we hem toch hebben uitgekozen, ik hoop dat zijn broertjes en zusje ook goed zijn terecht gekomen.Als er mensen zijn die graag contact willen , die ook een pup hebben uit de zelfde nest mag je altijd mijn gegevens doorgeven, kan leuk zijn om ervaringen uit te wisselen.

Groetjes uit Oostrozebeke.

 • Beste René ,

 

Vooreerst wil ik jou van harte bedanken voor de vreugde en de vriendschap van onze 2 rottweilers :

Duke en Borus het waren twee broers aangekocht in 2005 ze waren al die jaren onafscheidelijke vrienden en hebben een mooi leven gehad bij ons in de bossen van Waasmunster .Ze zijn beide overleden in 2017 .

Zachtaardig van karakter en goede bewakingshonden .

Ondertussen zijn we bij deze gekomen aan onze zesde rottweiler wij zijn zeer gehecht aan het ras , wij hebben bij onze eerste rottweilers zelfs ook een nest gehad met 12 rottweiler pups eigen kweek ! Dus echte fans !

Wij zouden hierbij een rottweiler puppy willen reserveren uit de eerst volgende nest , graag hadden wij eerste nestkeuze en een reu .

Met vriendelijke groeten ,

Familie Cornelis De Vos

Waasmunster

 

 • Beste René

 

 

Hier een foto van onze rottweiler Tosca die wij bij u kochten in februari 2010.

 

Ze is geboren op 30.10.2009 en dus inmiddels 8 jaar oud. Zijn er misschien nog mensen die een broer of zus van dezelfde nest hebben?

 

Wij zijn heel tevreden over onze Tosca, ze is heel lief, aanhankelijk en zachtaardig. Het is de liefste hond die we ooit gehad hebben.

 

We zouden haar niet meer kunnen missen en hopen dat ze nog lang bij ons mag blijven.

 

Groetjes

 

familie Arnols Alken

BESTE RENE

IN 1999 KOCHT IK BIJ U MIJN EERSTE ROTTWEILER DIE NOEMDE TUBBIE ER STAAT NOG ZELF STEEDS EEN FOTO
VAN HAAR OP JE SITE OP DE VOORPAGINA VAN ROTTWEILER. VEEL DANK VOOR DEZE WAARBIJ OOK NOG EEN TEKST BIJ GASTENBOEK. HET WAS EEN SUPER HOND OM VAN TE DROMEN EN NIET VERVANGBAAR IN MIJN HART.
NA HAAR OVERLIJDEN KOCHT IK BIJ JE EEN ANDERE ROTTWEILER GEBOREN OP 26/12/2007
EEN PUPIE VAN JE SHIRA. HET ERSTE JAAR WAS HET ZEER MOEILIJK MET HAAR, ZOALS VOEDING STEKLEN, ALLES VERBIJTEN
ZOALS 2 AUTOS, 2 LEDEREN ZITBANKEN, 10 TAL TV AFSTAND BEDIENINGEN, X AANTAL GSM SALONTAFEL ENZ ... HAHA
NOCHTANS ZE ALLES HAD WAT ZE MOEST HEBBEN MAAR DEZE WAS ENKEL OM AANDACHT TE TREKKEN EN DAT ZE VOELDE DAT IK NOG VERDRIET HAD VAN TUBBIE. ( TOT IK OP EEN DAG BELDE ... RENE IK WIL DAT JE DEZE HOND MIRRA TERUG NEEMT ZIJ IK.
JE ZIJ GEEN PROBLEEM) WONDER .... ZE HAD HET GEVOELD !!! EN SINDSDIEN HEEFT ZE NIETS MEER STUK GEBETEN EN IS ZE RUSTIGER GEWORDEN.  HET IS EEN SCHATJE VAN EEN HOND GEWORDEN. LIEF / LUISTERT ZEER GOED / PROPER / KINDERVRIENDELIJK / DOET ME SOMS LACHEN / ZEER BESCHERMEND VOOR ZIJN BAASJE /  ZEER SOCIAAL, IS DE VRIEND VAN IEDEREEN ENZ ..
ZELFS HEBBEN SOMMIGE MENSEN SCHRIK VAN ROTTWEILERS OF ANDERE GROTE HONDEN EENS ZE MET MIRRA KENNIS GEMAAKT HEBBEN IS HUN SCHRIK OVER OMDAT ZE ZO LIEF EN SOCIAAL IS.
MIRRA IS HET KIND IN HUIS ZOALS MET TUBBIE VROEGER. ZE IS GELUKKIG ZE HEEFT EEN GROOT HUIS KAN VEEL WANDELEN IN DE GROTE TUIN, ZE ZWEMT GRAAG IN ONS ZWEMBAD OF IN DE VIJVER, EET GEZOND, HEEFT HAAR EIGEN BED EN ZETEL ... HAHA TJA EEN KIND. GAAT OVERAL MEE WE HEBBEN ER NOOIT LAST VAN GAAT OOK MEE OP WEEKENDS NAAR DE ARDENNEN OF AAN ZEE.
ALE BESTE RENE IK WOU JE JUIST MAAR MET DEZE JE TERUG BEDANKEN VOOR DEZE GOEDE AANKOOP. (HEB JE ZELF AL KLANTEN DOORGESTUURD EN ZAL DEZE NOG DOEN IN DE TOEKOMST) ZAL JE HIERBIJ OOK ENKELE FOTO DOORSTUREN VAN KLEIN NAAR GROOT VAN ONS MIRRA. RENE DOE ZO VERDER EN DIKKE PROFICIAT.
BESTE MENSEN : EEN HOND HEB JE MAAR EVEN IN JE LEVEN ... VOOR DE HOND BEN JE ZIJN GANSE LEVEN.
                               DUS MAAK ER HET BESTE VAN VOOR U EN VOOR DE HOND.

GROETJES PASCAL  

 • Hallo René en Magda

 

is al een tijdje geleden dat we nog iets hebben laten horen van onze grote bink Maesto . Ondertussen is hij eind vorig jaar op 9 december 3 jaar geworden. Het is een schat van een hond !!! En iedereen zijn lieveling. Verzot op kinderen en altijd klaar om te spelen met andere soortgenoten :-D. Voor geen geld vd wereld kunnen we hem nog missen. In bijlage enkele fotos. 

 

Groetjes Maesto, Dirk en Isabelle (nabij Roeselare)

 • Dag René,

Dag René,

 

Je weet hoe het gaat in het leven huisje, boompje, tuintje, kindjes,... het enige wat nog ontbrak was hondje. Dus eind november vorig jaar kreeg u van ons een mail met de bedoeling bij u een Rottweiler te kopen.  

Het was de bedoeling een gepast kerstgeschenk te hebben voor ons en de kinderen, zij wisten nergens van.  Op 6 december zijn we een eerste keer komen kijken en we hebben toen zelf niet gekozen, we hadden de teefjes op een rij gezet en geroepen, de eerste en dus meest nieuwsgierige die bij ons was zou het worden. Met andere woorden we hebben de hond het baasje laten kiezen. :-) En een geweldige keuze die ze gemaakt heeft. Op 20 december , redelijk vroeg in de ochtend zijn we haar komen halen. Bij thuiskomst hebben we haar eerst een uurtje laten wennen en hebben dan mijn moeder gebeld om de kinderen te brengen, die wisten nog steeds nergens van.  Die gezichten toen ze thuis kwamen vergeten we nooit meer. En Zanna wist onmiddellijk dat ze ons goed gekozen had. Ze was even enthousiast als de kinderen, springen en willen spelen en van top tot teen likken. De eerste nacht in de bench ging bijzonder goed, je kan zien dat je veel zorg draagt voor je pups en er mee bezig bent. Ze was vrijwel onmiddellijk zindelijk. Het aantal ongelukjes in huis kan ik op mijn 2 handen tellen.

We zijn 's maandags naar onze dierenarts geweest om haar voor te stellen, in te schrijven en even te laten nakijken. Niet dat we ons zorgen maakte, maar het geeft toch nog altijd een goed gevoel als een bekende nog eens bevestigd dat alle in orde is. En wat bleek, onze dierenarts kende uw kennel en uw dierenarts en had eigenlijk alleen maar goeds te vertellen. Iedereen tevreden dus.

 

Het was kerstvakantie en hebben we ons extra kunnen bezig houden met Zanna, ze is speels en nieuwsgierig en wil overal bij zijn. Het was ook met pijn in het hart dat we haar alleen moesten laten toen de kerstvakantie voorbij was en de kinderen terug naar school moesten en wij terug werken. Mijn moeder kwam ze dan 's middags eens uitlaten en 's avonds was iedereen blij dat we weer samen waren, we zouden ze niet meer kunnen missen.

 

Ondertussen zijn we sinds begin februari naar school aan het gaan en ze luistert zeer goed, de puppyklassen hadden we zo doorlopen en ze loopt nu al op de grote wei zoals ze hier zeggen en ze kan in juni haar examen doen voor haar A diploma. Je ziet dat gaat snel, we zijn er dan ook veel mee bezig. Ze heeft heel veel geleerd en luistert echt goed. Ze kan nog steeds goed met de kinderen overweg. We hebben een dochter van 12, een zoon van 11 en nog een dochter van 3 en die laatste samen met Zanna is geweldig om te zien. In verhouding hebben ze ongeveer dezelfde leeftijd :-) en doen en denken hetzelfde.  De dochter trekt aan de oren en de staart, op een speels manier natuurlijk, en zanna reageert door eens in haar enkels te nijpen, ze liggen op en onder mekaar en als ze moe zijn liggen ze bijna in elkaar te rusten. Zanna is ook zeer beschermend, zo zaten mijn vrouw en kinderen in  de zetel naar tv te kijken en Zanna lag erbij op haar kussen. Ikzelf was in de hal bezig een schilderij op te hangen en toen ik de boormachine nam en begon te boren, een geluid dat Zanna nog nooit gehoord had, sprong ze al grommend en blaffend recht en ging ze voor de kinderen staan met een blik in haar ogen die vertelde dat als je aan de kinderen wilde komen je eerst langs haar moest. Ik heb haar toen geroepen om eens te laten kijken wat ik aan het doen was en toen ze dat door had, zuchtte ze en ging terug op haar kussen liggen. Overdag mag ze niet in de zetel omdat dat nogal druk is zo met 3 kinderen erbij, maar 's avonds als de kinderen in bed liggen mag ze wel. en we hebben het haar zo aangeleerd dat van het moment dat de gordijnen dicht gaan ze in de zetel mag springen en dat doet ze dan ook. Om maar een voorbeeld te geven wat je een hond kan leren als je er mee bezig bent.

 

Verder heeft ze al wel een paar gaten gegraven in de tuin , maar dat hebben we haar reeds afgeleerd, ze kent haar plaats in de tuin waar ze haar behoeft moet doen, dat wil nog wel eens fout gaan, maar over het algemeen kent ze haar plaats. Het enige waar ze niet tegen kan zijn bloemen, ze heeft reeds alle bloemen uitgetrokken en het merendeel opgegeten. Ik heb in de borders gewoon terug gras gezaaid en de bloemen hangen nu in bakken tegen de schutting en de gevel waar Zanna er niet aan kan.

 

Kortom, Zanna is een speelse, nieuwsgierige, ondeugende hond. Ze is allemans vriend maar ze kan ook waken als het moet.

 

Bedankt René en moesten we eens in de buurt zijn dan springen we zeker eens binnen.

 

Vriendelijke groeten,

Roel, Kim, Gwen, Xander, Lies en natuurlijk Zanna

 

 • beste rene

 

als bijlage vind je verschillende foto's van onze Harley en zijn vriendjes. De laatste foto's zijn gemaakt als hij vorige donderdag 6 maanden werd (20/11 en 22/11 en 24/11). De collagefoto is een evolutie van 8 weken tot 6 maanden.

 

Harley komt uit het nestje van 20 mei 2014 en wij hebben hem meegenomen toen hij 8 weken was. Hij voelde zich na 1 dagje al goed thuis (hij sliep de eerste weken bij ons op de kamer) en maakte kennis met Beamer, ons klein boomerke. Na zijn ontdekkingsreis begon hij al vlug te spelen met Beamer. Deze leerde hem dat bijten niet mag en pijn doet.

Op het droge eten had hij het zo niet en hij kwam niet bij in gewicht, dus gaven we na 2 weken  paardenbiefstuk. En ja hoor, dat was een schot in de roos. Dit in combinatie met droge brokjes en Harley begon bij te komen in gewicht en te groeien, oef. 

Hij is nu 6 maanden en zoals je ziet een hele grote jongen, amai. Zijn vacht blinkt als een spiegel en hij is supersuperlief,  heel aktief en soms heeft hij wel eens kuren. 's avonds komt hij het liefst dicht tegen je aan liggen in de zetel, ja hoor daar heeft hij ook een plaatsje gevonden. Met tegenzin gaat hij naar zijn mand om te slapen want hij wil liever met ons mee naar de slaapkamer. Maar hij slaapt niet alleen hoor - onze Beamer ligt een mandje langs hem in de keuken.

Ravotten met Gypsy (ons meisje - ras fauve de bretagne, jachthond)  is zijn liefste bezigheid. Als de petekindjes op bezoek komen dan is het feest voor Harley, want die spelen de hele tijd met hem en durven hem al eens teveel hondenkoekjes te geven. 

Als hij een jaar is, stuur ik je opnieuw wat foto's. Volgens onze veearts gaat hij een hele grote prachtige rottweiler worden. Trouwens dat is hij nu al voor ons en belangrijkste van alles: hij is heel aanhankelijk, heel zachtaardig, een echte knuffelaar.

 

groetjes

cindy

 • Geachte mijnheer, mevrouw,

 

Wij hebben een rottweiler teefje bij u gekocht, geboren op 28/10/2013. Wij hebben al enorm veel plezier met haar beleefd en het is een schat van een hond.

 

Mvg
Farah De Smet

 • Beste René,

Nu bijna 10 jaar geleden kreeg ik het mooiste verjaardagscadeau ooit; Een hond, een Rottweiler, eindelijk! Mocht vroeger nooit een hond van m'n ouders en later ook van mijn vriend niet. Maar... De aanhouder wint en na lang zeuren en drammen, kreeg ik voor mijn 36e verjaardag Dirk!

Toen we bij jullie bij een nestje kwamen kijken, kwam er een pup direct naar mij toe en bleef heerlijk bij me liggen. Natuurlijk is die pup het geworden en drie weken later mocht ik Dirk meenemen naar Woerden.

Nu, bijna 10 jaar verder en Dirk is nog steeds mijn grote liefde.

Het lopen gaat wat moeilijker, helaas heeft hij botkanker in zijn rechtervoorpoot. Hierdoor hinkt hij heel erg en gebruiken we de laatste drie maanden morfine tegen de pijn.

De dierenarts had al advies gegeven om hem in te laten slapen, maar daar vond ik hem nog veel te actief; Als het even kan gaan we iedere dag even zwemmen!

Dus, Dirk is gelukkig nog steeds bij me, voor hoe lang nog blijft een verassing.

Maar wat een tophond! Lief, speels, vrolijk, echt een topper!

 

 

 

 • Beste René


Wij hebben Beire gekocht bij jullie op 15/06/2014.
Hij was geboren op 27/03/2014.
Rotweiler + beetje BS
 
We willen jullie toch eens even laten weten dat hij het heel goed stelt.

We hebben enkele foto's bij in het mailtje gezet ;-)
Zoals je kan zien schiet hij goed op met het kleinkind, andere honden van de kinderen, kat, ...
Ik ga nog een mail sturen met enkel foto's, want we krijgen ze er niet allemaal in.
Hopelijk vinden jullie het leuk om eens te bekijken.
 
Vriendelijke groetjes

 • Beste Rene,

Geboren op 13.4.2013 pas 3 maanden oud ben ik nu en ik heet DARKO. Ik voel mij heel goed in mijn nieuwe familie. Ik ben ook al zindelijk alleen nachts heb ik nog moeite… Ik heb vele vrienden hier, katten, kippen, pony’s… en een heel mooie tuin. Maar de kippen eten mijn kroketten soms op! Da moet ik opletten, wuf, wuf… Mijn basen vind ik prima en ze hebben mij zo graaaaaag! Ik wordt soms “bouboul” genoemd. We gaan ook al naar een hondenschool… en dat vind ik echt leuk.

Groetjes,

Darko en familie Claudia, Patrick, Loïc en Victor."

 

Alvast bedankt.

 

Groetjes

 

Claudia Roggelin
 • Hallo René en Magda,

 
hierbij nog keer wat fotookes van onze loebas :-). Nog altijd een grote schat en lieveling
van iedereen!!! Hij wordt nu op 9 juni 1,5 jaar. Tijd gaat snel!!! Veel mensen op straat die ooit zelf Rottweiler
gehad hebben of nog altijd 1 hebben spreken ons aan over Maesto dat het zo een prachtige
hond is :-). Altijd leuk om te horen en dan reclame te maken voor jullie :-).
Komen dan zeker nog eens langs om hem te komen tonen :-).
 
Vele groetjes vanuit Moorslede (nabij Roeselare)
 
Maesto, Dirk en Isabelle
 • Beste René,

 
Afgelopen maandag is onze Oscar 10 jaar geworden !  (vader: Sabbo van Qarisnanest. & moeder: Yessie van den Traveir)
Dit moest natuurlijk even op de gevoelige plaat vastgelegd worden en die foto wilde ik jullie niet onthouden.
 
Oscar is nog steeds in goede gezondheid en heeft bijna nooit iets gemankeerd...
alleen is onlangs zijn mild operatief verwijderd omdat daar een goedaardig gezwel aan vast was gegroeid.
Na de operatie is hij weer helemaal hersteld en is weer net zo geweldig/speels als voorheen.
 
We hopen nog lang van Oscar te kunnen genieten, maar zodra het nodig is weten we jullie weer te vinden !
 
M.vr.gr.
 
Ralf van Dijk.
 • Hallo René en Magda

Hier een foto van onze Tosca die nu drie jaar en vier maanden is en ze weegt 48 kg.
We hebben nog alle dagen even veel plezier van haar. Ze is een echte knuffel en een lid van het gezin.
Wij zouden haar niet meer kunnen missen. Zo een lieve en aanhankelijke hond als haar vinden we nooit meer.
Ze is vooral gek van kinderen en wil altijd ons hele gezin bewaken.
Wij zijn echt blij dat ze bij ons is en hopen dat ze nog vele jaren zal zijn.
 
Fam Arnols uit Alken
 • Hallo Rene en familie ,

 
ik ben Hugaert Sonja . Wij hebben bij U onze vierde rottweiler gekocht .
Ons Zora gaat nu zes jaar worden . Zij is echt een droom van een hond , nog steeds speels
lief en vooral betrouwbaar. Ze is ook een uitstekende waakhond . We hopen dat we nog vele mooie jaren
bij ons Zora mogen zijn. Na Zora komt er terug een rottweiler. Ik wil jullie feliciteren met jullie
goede honden en vooral nog vele mooie jaren tegemoet.

Ik heb een foto van Zora bijgevoegd .
 
Nog vele groeten vanuit West-Vlaanderen
 
Sonja.
 • Hey hey René,

 
hier nieuws van Maesto uit Moorslede (niet ver van Roeselare). Hij werd geboren exact een jaartje geleden op 9 december 2011.
Vandaag vieren we zijn 1e verjaardag en onze knuffelbeer is al een flinke jongen geworden! Ondertussen al het mooie gewicht
van 45kg. Hij is een schat van een hond. Houdt vooral van slapen :-). Maar om in actie te komen is hij ook altijd paraat. Heeft
vele andere hondenvriendjes,want sociaal is hij zeker tov andere hond! Tzijn allemaal vriendjes ;-). Het is mijn 1e Rottweiler,maar
ik ben nu al zeker dat ik nooit geen ander ras nog zou willen!!! Maesto is een fantastische lieve en met hoog knuffelgehalte Rott-
weiler. Elke dag kan hij zich uitleven bij de paarden en overal gaat hij mee. We genieten elke dag van zijn aanwezigheid en zouden
onze knuffel voor geen geld nog willen missen!!!! Vele groetjes vanuit Moorslede    Isabelle en Dirk
 • Hallo,

 
Wij hebben onze Rottweiler Nina in december '11 gekocht.  Ondertussen is zij bijna 16 maanden. Het is een heel lieve en speelse hond.  Ze begroet iedeeren met evenveel enthousiasme, groot en klein.  Ze speelt heel graag met onze Labrador.  Onze Collie laat ze meestal met rust, deze houdt niet van al die spelletjes.  Graag zouden wij in contact komen met broertjes en zusjes van Nina.  Nina is geboren op 27 sept '11.  Je kan ons contacteren via ons mailadres: cindyvanpelt@telenet.be.
 
Groetjes
 • Hallo René en Magda,

Avast prettige feestdagen aan jullie en familie en een gezond nieuwjaar
Ik wil jullie nogmaals bedanken, omdat jullie Myra bij ons geplaatst hebben.  Heb nu toch al heel veel honden opgevoed en huisvesting gegeven, maar deze slaat echt wel alles hier.  Ze leeft tussen groot en klein hier in men gezin en is men beste vriend tijdens men herstel van men rugoperatie.  Als ik alleen thuis ben en me moet verplaatsen naar een andere ruimte, dan gaat ze overal mee en wacht tot ik terug naar men bed ga. ze ligt dan ook dag en nacht naast mij in men zetelbed en  verwittigd mij wanneer de  malthezer die ik van straat heb gehaald buiten moet. .......ze doet wel de deur voor die kleine open, maar moet haar blijkbaar nog leren de deur terug dicht te doen Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd. Lach met open mond.
ze laat mij zelfs weten, wanneer er iemand op men oprit is, zodat ik al recht ben voor ze op bezoek komen.  In het begin had iedereen die hier op bezoek kwam een verkeerd beeld over het ras "rottweiler", ondertussen zijn ze bij ons in de buurt allen van mening veranderd en vinden het een superhond.
Groetjes,
 
Christa 
 • Hallo Rene,

 

Bijgesloten 2 foto’s van onze reu  Darco op 8 maanden.

Op dit ogenblik weegt hij al 43kg dus een flink baasje.

Hij is heel kind- en mensvriendelijk en ook met andere honden schiet hij goed op, alleen moet hij nog leren minder onstuimig te zijn, als ge hem niet tijdig afremt loopt hij je gewoon omver.

Verder is alles dik in orde met hem.

We sturen nog wel foto’s als hij 1 jaar is.

 

Groetjes

Rudy en Liliane

 • Beste,

 
Wij hebben bij u een rottweiler ,door ons de naam gekregen Laika, gehaald in 2001. Na een liefdevol en heel hechte band hebben we haar moeten laten inslapen op 29 mei 2012.
Het verdriet is erg groot want naargelang wij 4 kinderen hebben is ons huis na het verlies van Laika erg leeg.
Ze is gecremeerd op 31 mei in het Martin Gaus huisdierencrematorium en ze rust nu bij ons thuis met haar favoriete speelgoed.
Zoals ik al vernoemde is het verdriet en gemis groot in mijn gezin .
 
Wij zouden graag weten wanneer er nog een Rottweilernestje aankomt van eerste kweek?
Wij hopen ons met het nieuw hondje ons verlies beter te kunnen verwerken.
Wij zouden graag terug naar u komen om een hondje daar we weten dat er bij u ze prima verzorgd worden .
In bijlage een foto van ons Laika in het Waesmeer waar ze net haar favoriete stuk stok had bewerkt.
 
In afwachting van uw antwoord verblijf ik u,
Linda en David
 • Hallo Rene,

Ik heb je een aantal foto's gestuurd van Nessie onze rotweiler.

 

Nessie hebben we bij jullie gekocht.

Ook heb ik een aantal filmjes gemaakt toen Nessie mee was met de kermis.

Ze vind het heel interessant zoals je ziet.

Ze is heel erg lief, maar af en toe is het ook echt een boefje.

Ik hoor het graag van jullie wat jullie vinden van de foto's en de filmpjes.

Groetjes Sjoerd en Roelie Everts uit Kollumerzwaag (Friesland)

 

 

 

 • beste René

 

Ik heb over bijna 11 jaar terug mijn rottweiler puppy Jullie bij jou gekocht na 11 onafscheidelijke jaren is ze gisteren ingeslapen. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de ongelooflijke toffe gezonde en trouwe vriendin die ze altijd voor me geweest is . Het verdriet is dus ook ontzettend groot

 

Ik overweeg toch om tegen september of oktober terug een puppy aan te schaffen

Kunnen jullie me AUB laten weten of je tegen die periode een nestje verwacht

 

Vriendelijke groetjes

 

Diane Van Looy

 • Hoi,hoi Rene en familie,

 

Ik wou je even zeggen dat jammer genoeg onze grote trouwe oude reus bowien 30 -8-01 teefje  de mooie rottweiler uit noord holland,wieringerwerf,die zo n mooi leven heeft gehad met ons is op een rustige mooi afscheid ingeslapen bij de dierenarts zuiderkraag in schagen,ze heeft een geweldig leven gehad zoveel liefde dat onze reus ons gaf, en zo trouw en heerlijk veel bosrondjes alle dagen dat we haar erg missen ieder uur van de dag,maar het kon niet langer  en dan moet een beslissing nemen als trouwe wijze baasje zo n lieverd krijgen nooit meer,maar ze leeft wel verder in onze gedachten en in onze jonge pup want die heeft bowien wel even opgevoed samen met mij,maarja dat is rottweiler eigenschap,de goedheid zelf .

Veel groetjes fam.v/d zijde uit wieringerwerf.

 • Beste René.

 
Hier dan eindelijk ook een berichtje van ons.
Wij hebben in Januarie 2009 een heerlijk klein bolletje Rottweiler bij jullie gekocht. (We kwamen alleen maar kijken)
Maar toen we Jansen zagen, waren we meteen verliefd op haar. Zij zocht ons meteen op en hield ons bezig. Dus we wisten dat het goed zat.
We zijn nu ruim 3 jaar verder en ze is uitgegroeid tot een prachtige mooie dame. (Zo gedraagd ze zich ook)
Het is een echte knuffelkont. De hele dag kusjes geven en knuffelen en het liefst op schoot.
Wandelen en in zand rollen is haar grootste hobby. En languit op de bank slapen natuurlijk. haha
Dus al bij al, gaat het super goed met deze dame.
 
Wij zijn alleen erg nieuwsgierig hoe het met haar broertjes en zusjes gaat. En waar die naar toe verhuisd zijn.
Misschien zou u, ons dat willen laten weten.
Of als andere mensen dit lezen die een broertje of zusje van Jansen hebben contact met ons willen op nemen.
Jansen is geboren op 23-11-2008
 
Groetjes Fred en Ilona Habets - Daniels uit Rekem
en een dikke lebben van Jansen natuurlijk
 • Goedendag René

 
Wij hebben vanaf afgelopen november Dunya van het Meerhof in huis in Almere.
Zij is een teefje uit de combinatie Sabbo van Qarisnanest en Yessie van den Traveir op 25 oktober 2002.
 
De oude bazin en baas zijn gescheiden en ja de hond werd de dupe,beiden konden  niet meer voor haar zorgen.
Wij begrijpen zoiets niet hebben, al jaren Rottweilers en het zijn onze kids.
Dunya zit hier nu met onze reu Rocky van 8 jaar en het is een heerlijk setje.
 
Ik was aan internetten en dacht he laat ik is haar oude fokker zoeken.
Misschien vindt U het wel leuk om even iets van Dunya te horen.
Het gaat goed met haar,een pittige en lieve dame op leeftijd,die als we s’morgens op pad
gaan rond rent als een teefje van 5.
Later op de dag merk je wel, dat alles wat strammer wordt.
Onze eerdere 2 reuen zijn beide 12 geworden ,dus we hopen nog lang plezier met haar te hebben.
 
Ik voeg enige foto’s toe.
 
met vriendelijke groet,
 
Esther van Dijk
Almere-haven.
 • Beste Rene en familie,

 

Wij hebben Baboe officieel H'Baboe bij jullie gekocht en we hebben bijna 10 jaar lang een top hond gehad.

Baboe is helaas afgelopen zondag overleden nadat er een enorme buiktumor werd geconstateerd.

Deze zomer zou hij 10 worden.

 

We kwamen toen kijken naar een nestje wat pas een paar weken daarna weg zou mogen en toen kwam u aan met Baboe.....

Die mocht direct mee..en we waren direct verkocht.

Baboe is het jaar daarop tijdens de zomer vakantie komen logeren op de Meerhof.

 

Wat zijn we blij met hem geweest. Zo vriendelijk karakter, wel waakzaam en superlief voor de kindjes die later volgden.

 

Dat we weer een hond willen is zeker, Nou misschien tot later!

groet Suzanne & Johan van de Weijgert

 • Hallo mensen van het Meerhof

Hallo mensen van het Meerhof

 

Hier nog eens een fotootje van onze Tosca, de rottweiler die wij twee jaar geleden als pup bij jullie kochten. Ze is nu ondertussen 2 jaar en 3 maanden oud en weegt 45 kg.

Ze is de liefste en trouwste hond die wij ooit gehad hebben, echt een lid van de familie. En ze is vooral zot van kinderen. We willen haar voor geen geld van de wereld meer missen.

 

Fam. Arnols uit Alken

 • Hallo Rene en Magda.

 
Het nieuwe jaar goed in gezet?
 
Graag zou ik willen weten of er mensen zijn die een broertje
of zusje van Robbe hebben en het leuk vinden om contact te hebben.
 
Robbe is een serieuse kerel aan het worden .
Hij wandelt graag en speelt enorm , en is graag ontdeugend.
Voor zijn eten doet hij alles .
Kortom het is een grapig , mooi , pittig ventje.
 
 
Groetjes uit Hoeselt
Pascalle, Patrick , Ward, Lars en Robbe
 

 • Hallo René

Wij willen je even laten weten hoe het met Faith gaat.
Ze is een rottweiler pup die wij in oktober 2010 bij jou hebben gekocht.
Faith is de pup die een kleine boven bijt had maar die is zo goed als bijna helemaal weg.
Nadat zij haar melk
tandjes had gewisseld en we speciaal speelgoed bij onze dierenarts hadden gekocht is het een heel stuk verbeterd.
Faith is nu bijna 6 maanden en een heel speelse en ondeugende kleine meid.
Nou klein kun je haar niet noemen. Haar schoft hoogte is 58cm en ze weegt ruim 25kg.
Ze heeft een behoorlijk eigen willetje maar daar kunnen we wel mee omgaan.
Ze is erg speels en lief voor mens en dier, maar door haar onstuimige karakter komt ze vaak over alsof ze andere honden benaderd alsof ze dominant is. Alles behalve want ze is eerder onderdanig.
We zijn nu met haar gestart met de puppy cursus waar ook onze Lana heeft gelopen. Hier wil ze niet zo al te goed luisteren omdat ze nogal druk is en erg snel afgeleid maar met een strakke hand en consequente opvoeding komen we er wel met haar.
Ik doe je er een paar foto's bij zodat je kan zien wat voor een mooie en lieve meid het al is geworden.
We houden je wel op de hoogte van haar ontwikkeling.
Groetjes van Petra Jack en Faith uit Heerlen (zuid limburg)

Beste Rene,
 
13 Januari 2010 hebben wij Mila opgehaald en we zijn sinds die dag onafscheidelijk. Ze is nu 33 kilo en 18 maanden. Ze is superlief en we krijgen veel complimenten over hoe lief en mooi ze is! Ze gaat overal mee naar toe (in de auto) en dat vindt ze super leuk. In de wintermaanden banjert ze door de sneeuw in Frankrijk en in de zomermaanden woont ze in Amsterdam. Wij zijn erg blij met haar en kunnen ons niet meer voorstellen zonder haar! We hebben een foto bijgevoegd.
 
Menno, Ingrid & Mila
Amsterdam

 • Hallo René en Magda

Hier weer eens een foto van onze rottweiler luna.
geboren 17-juli-2009..nu dus 18 maanden ..
een foto van het zwemmen op het strand, en een foto toen ze lekker in de duinen was.
ze doet het uitstekend, groeit goed , mooie vacht, goede bouw en is een echte vrijdoos, strand en de duinen vind ze heerlijk, lekker even rennen en spelen met andere honden, samen spelen met de kinderen doet ze graag,en verder is het eigenlijk gewoon een schat van een hond,
met de vriendelijke groeten van de familie Batenburg uit scheveningen...
 • Beste,

 

11 jaar geleden (december 2001), hebben wij de beslissing genomen om een vriend in huis te nemen.

Tijdens een bezoek aan jullie kennel zijn we onmiddellijk in love gevallen op een schattige rottweiler die wij daarna  de naam ‘Pasha’ gegeven hebben.

 

In het begin liep alles van een leien dak, tot op het moment dat  hij zijn sterk karakter liet merken rond de puberteit.

Geregeld werden wij door hem gebeten en  moesten  we naar de dokter lopen om onze wonden te laten verzorgen ...

Vaak hebben wij dan ook gedacht dat dit zo niet verder kon  en dat we maatregelen zouden moeten nemen  maar  door meer discipline, scholing en ervaring hebben we dit kunnen verhelpen.

 

Pasha is nu 11 geworden sinds 10 oktober ... en gelukkig maakt hij nog steeds deel uit van ons gezin en wij beshouwen hem als ons kleinste kind.

Omdat wij hem zo veel liefde en aandacht hebben gegeven, is hij sinds een paar jaar veel tederder geworden.

 

Pasha wordt stilaan oud ... De 2 laatste jaren neemt hij dagenlijks meerdere medicijnen in daar hij problemen heeft met zijn zenuwstelsel.

Niettegenstaande zijn ziekte  is Pasha nog steeds een efficiente waker en onze trouwe beschermer!

 

De eerste maanden met Pasha waren echt moeilijk maar met de jaren hebben wij uiteindelijk geen spijt van onze keuze.

Hij heeft ons  al zo veel vreugde en plezier meegebracht .... Wij hopen ten zeerste dat dit nog een tijdje zal blijven duren en dit wilden wij jullie vertellen.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Familie S. Davignon

B-1560 Hoeilaart Belgie

 

 

 

Copyright 2019 Meerhof
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login