Welkom bij Meerhof - Uw rashonden familiekennel

Wij hebben van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid en Dierenwelzijn een Erkenningsnummer gekregen als professonele Kweker van honden HK 13105109.

 


Wij verkopen enkel pups van deze rassen, waarvan u altijd de ouders kan zien, dit zijn de volgende rassen:klik met de muis op de foto's

Beagle's, Berner Sennenhonden, Golden Retrievers, Labradors (chocobruin, zwart & blond),  en Rottweilers .

 

Wij hebben niet altijd pups ter beschikking, u kan zien wanneer er pups geboren zijn onder de rubriek nieuws -geboorte's.

U kan de pups bij ons zien als ze twee weken oud zijn, als u dan een pup reserveerd krijgt u een nestkeuze , het kiezen van de pup gebeurd vanaf 4 weken ouderdom, u kan u pup elke week enkel op zaterdag onze knuffeldag komen bezoeken, om de pups optimaal te socialiseren.

Om naar onze honden te komen kijken door de week , kan dit ENKEL  na telefonische  afspraak, op zaterdag zonder afspraak van 11 uur tot 16 uur .  

 

  

Er is ook nog een gastenboek, dit zijn reacties en nieuwtjes van mensen die bij ons in het verleden een pup hebben gekocht.

 


 

 

Hoe kan je ons best bereiken?

Onze kennel bevindt zich in België, provincie Antwerpen, in Meer bij Hoogstraten, dit is ook vlakbij breda - 1 km over de grens in België

  • Vanuit België: E19 Antwerpen - Breda, afrit nummer 1 Meer-Zundert.

  • Vanuit Nederland: Bij Breda, de 1ste afrit over de grens Meer - Zundert.

    Voor een gedetailleerde routebeschrijving, klik hier op
    contactpagina

Pups zijn alle dagen te bezichtigen na telefonische afspraak

Contacteer ons voor een bezoek

Copyright 2018 Meerhof
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login